Kreativno

Ljeto u stanu tijekom cijele godine - kokos fotelje osvojile su društvene mreže

Lifestyle / Flash | 18. 08. 2023. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Kokos fotelja

U području dizajna, kreativnost zaista ne poznaje granice. Zamislite da uđete u prostoriju i naiđete na nadrealni stolac koji izgleda kao kakva apstraktna kreacija iz snova.

Upravo takve dizajne izrađuje Bonny Carrera, vizionarski 3D digitalni umjetnik iz Berlina, koji je u suradnji s Midjourneyem, dočarao izvanrednu kolekciju svojih konceptualnih AI fotelja.

Ranije smo već predstavili njegove neodoljive mjesečeve fotelje koje su tada preplavile Internet, a sada su na red došle one u obliku - kokosa!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)


Ove neodoljive fotelje u obliku otvorenih kokosovih oraha, mnogo su više od pukog funkcionalnog komada namještaja – oni predstavljaju impresivna umjetnička djela koja bude maštu i koja će u budućnosti rezultirati stvarnim komadima koji će izgledati savršeno u svakom modernom prostoru.

U srcu ove revolucionarne kolekcije leži nepokolebljiva strast Bonny Carrere za pomicanjem granica umjetnosti i dizajna. Prožete živim bojama, zamršenim teksturama i zadivljujućim oblicima, Carrerine fotelje nadilaze konvencionalno i daju uvid u beskonačne mogućnosti koje moć stvaranja u digitalnom dobu pruža.

Kopirati
Drag cursor here to close