Široki Brijeg

Sud donira namještaj

Gospodarstvo / Flash | 12. 06. 2023. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud Široki Brijeg, zbog preuređenja poslovnih prostorija, ima namjeru donirati otpisani uredski namještaj, koji uključuje stolove, ladičare, ormare, vješalice i slično.

''Iako je ovaj uredski namještaj otpisan u smislu da više ne ispunjava naše trenutne potrebe, još uvijek je funkcionalan za korištenje'', objavio je širokobriješki sud te pozvao organizacije, ustanove, neprofitne, humanitarne organizacije i druge institucije koje imaju potrebu za namještajem da im se obrate.

''Naš cilj je pružiti podršku zajednici i pomoći onima koji najviše trebaju namještaj za svoje djelatnosti. Prijave za razgledanje i donaciju namještaja primamo u pisanom obliku putem e-maila ili redovnom poštom, najkasnije do 30.06.2023. godine. U prijavi je potrebno da se ukratko predstavite i obrazložite potrebu za donacijom namještaja i sa humanitarnog aspekta argumentirate zašto bi namještaj trebao biti doniran upravo vama. Obzirom da na ovaj način želimo aktivno sudjelovati u pružanju podrške zajednici, kriterij za dodjelu namještaja biti će humanitarnog karaktera, tj. namještaj će biti doniran najpotrebitijem prijavljenom'', objavio je sud.

 

Kopirati
Drag cursor here to close