Let kroz povijest

Podcast Vikend: F-14 Tomcati i njihova nevjerojatna uloga u Iransko-iračkom ratu

U novoj epizodi podcasta 'Vikend', istražujemo fascinantnu priču o američkim vojnim zrakoplovima F-14 Tomcat u službi Irana tijekom Iransko-iračkog rata!
Lifestyle / Flash | 14. 01. 2024. u 15:28 M.Š. | Bljesak.info
Prvi dio podcasta na Youtubu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uzbudljiv svijet zrakoplovstva krije uzbudljive priče, a mi smo se uputili sedamdesete i osamdesete godine prošlog stoljeća, da otkrijemo jednu od najintrigantnijih - priču o američkim vojnim zrakoplovima F-14 Tomcat, koji su pronašli svoj put u službi Irana.

Dobrodošli u još jednu epizodu podcasta "Vikend", vaš vodič kroz nevjerojatne priče iz svijeta zrakoplovstva. Ovog puta, pridružite nam se dok istražujemo nevjerojatan put F-14 Tomcat zrakoplova u službi Irana tijekom Iransko iračkog rata.

Ova će epizoda otkriti nepoznate aspekte njihove upotrebe, taktičke izazove s kojima su se suočavali i značaj koji su imali na  bojištu.

Naš domaćin, Goran Sudar, novinar Večernjeg lista i stručnjak za povijest i zrakoplovstvo, vodi nas kroz priču, otkrivajući činjenice i detalje koje će vas ostaviti bez daha. Uz zvuke motora i priče hrabrih pilota, oživjet ćemo trenutke kada su F-14 Tomcati postali ključni igrači u složenim političkim i vojnim događanjima na Bliskom istoku.

Ako ste ljubitelj zrakoplovstva, povijesti ili jednostavno volite uzbudljive priče, ova epizoda ne smije vam promaknuti. Pridružite nam se u istraživanju neistraženih dijelova povijesti, gdje su nevjerojatne priče ispisali iranski piloti leteći ovim nevjerojatnim strojevima.

Započnite svoje putovanje s nama, jer "Vikend" počinje s uzbudljivim letom kroz prošlost. Pritisnite play i pridružite nam se na ovoj nevjerojatnoj avanturi.

Kopirati
Drag cursor here to close