Poznati glumac

Kevin Spacey doživio srčani udar

64-godišnji glumac je ovoga tjedna bio na svečanosti zatvaranja 15. međunarodnog filmskog festivala u Taškentu u Uzbekistanu, gdje je prilikom posjete turističkim atrakcijama osjetio da mu trne lijeva ruka.
Lifestyle / Flash | 05. 10. 2023. u 07:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Kevin Spacey nedavno je zbog simptoma srčanog udara hitno prebačen u bolnicu.

Naime, 64-godišnji glumac je ovoga tjedna bio na svečanosti zatvaranja 15. međunarodnog filmskog festivala u Taškentu u Uzbekistanu, gdje je prilikom posjete turističkim atrakcijama osjetio da mu trne lijeva ruka.

"Gledao sam ove izvanredne murale na zidovima i odjednom sam osjetio da mi je cijela lijeva ruka utrnula na otprilike osam sekundi. Odjednom sam se osjećao loše, ali sam to odmah rekao ljudima s kojima sam bio i smo otišli u bolnicu", rekao je Spacey.

On je rekao da je proteklu noć proveo u jednom noćnom klubu u Taškentu, gdje je bio sa skupinom redatelja. Rekao je da nije puno spavao prije nego što je sljedeće jutro posjetio turističke atrakcije.

Prema pisanju stranih medija, Spacey je odveden u Innova Diagnostic Clinic kako bi se podvrgao nizu testova, uključujući magnetsku rezonancu.

Kasnije se Spacey obratio medijima i rekao da su ga liječnici pustili te da se sve pokazalo potpuno normalnim.

"Naravno, zahvalan sam što nije ništa ozbiljnije, ali to me također natjeralo da stvarno odvojim trenutak i pomislim u sebi koliko je krhak život za sve nas i koliko je važno da se okupljamo, da podržavamo jedni druge, da činimo ono što možemo za sljedeću generaciju", poručio je.

Kopirati
Drag cursor here to close