Kraljevska obitelj

Kate i William poziraju na biciklima na dvanaestu godišnjicu braka

Fotografija je snimljena prošle godine na sunčani dan u istočnome okrugu Norfolk, a na njoj Kate i William poziraju na biciklima. Nasmiješeni su i zagrljeni.
Lifestyle / Flash | 29. 04. 2023. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty  / Kate i William poziraju na biciklima na dvanaestu godišnjicu braka

Britanski princ William i princeza od Walesa objavili su na svojim službenim internetskim stranicama fotografiju u povodu dvanaeste godišnjice braka na kojoj nasmiješeni poziraju na biciklima.

Fotografija je snimljena prošle godine na sunčani dan u istočnome okrugu Norfolk, a na njoj Kate i William poziraju na biciklima. Nasmiješeni su i zagrljeni.

William je oči skrio sunčanim naočalama, odjeven je u traperice i plavu košulju, a Kate je u bijeloj košulji i trapericama, a naočale je nehajno zataknula na vrh glave, prenosi Hina.

Fotografija je objavljena na službenom Twitter računu para, a ispod nje piše samo "12 godina" i emotikon srca.

Par se vjenčao u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. nakon osam godina veze.

Williamov brak s Kate bio je kraljevski događaj 2011. Opatiju je ispunilo čak 2000 uzvanika.

Kate se iz raskošne vjenčanice kasnije preodjenula u drugu haljinu, organizirana su dva primanja, a događaj je uključivao povorku kočijom središtem Londona i na kraju dva poljupca na balkonu Buckinghamske palače.

Ceremoniju, koja se prenosila uživo u Ujedinjenom Kraljevstvu pratilo je gotovo 25 milijuna ljudi, a procjenjuje se da je događaj u svijetu pratilo oko dvije milijarde gledatelja.

Dvanaest godina kasnije, par ima troje djece, princa Georgea (9), princezu Charlotte (7) sedam i princa Louisa (5).

Kopirati
Drag cursor here to close