Prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje ovih dana

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH u utorak promjenljivo i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Lifestyle / Flash | 30. 10. 2023. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26 stupnjeva Celzijusovih, prenosi Anadolu.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka oko 23 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH u utorak promjenljivo i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jači lokalni pljuskovi se očekuju na području Hercegovine, Krajine i jugozapadu Bosne. Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 18 i 24 stupnja.

U srijedu prijepodne umjerena naoblaka. U drugom dijelu dana se očekuje naoblačenje s juga. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9 stupnjeva, na jugu zemlje do 12. Najviša dnevna uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje do 21 stupanj.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prolazna slaba kiša je moguća u jutarnjim satima. Na području Hercegovine i jugozapadu Bosne ponovo se krajem dana očekuju slabi lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10 stupnjeva, na jugu do 12. Najviša dnevna uglavnom između 16 i 22 stupnja.

U petak pretežno oblačno vrijeme s kišom i jačim pljuskovima. Vjetar umjeren i jak južnog smjera. Mogući su i olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 16 i 21 stupnja Celzijusov.

Kopirati
Drag cursor here to close