Savjet zlata vrijedan...

VIDEO | Kako jednostavno produžiti postojanost parfema na koži?

Osvježite svoj svakodnevni ritam ovim jednostavnim, ali učinkovitim trikom!
Lifestyle / Flash | 23. 11. 2023. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da biste oživjeli svoj svakodnevni miris, bez potrebe za skupim parfemima, UNILAD donosi jednostavan trik koji će vas osvježiti i zadržati miris cijeli dan. Sve što vam treba su nekoliko kućanskih potrepština i malo vremena.

Prvi korak je potapanje pakiranja vazelina u kipuću vodu. Ovaj klasični sastojak, koji se često koristi u njezi kože, ima svojstvo zadržavanja mirisa. Nakon što ste ga potopili, poprskajte vazelin 6-8 puta s vašim omiljenim parfemom. Ovaj korak omogućuje da se miris ravnomjerno rasporedi i infuzira u vazelin.

Zatim, pomiješajte sve zajedno kako biste osigurali da se miris ravnomjerno raspodijeli. Nakon miješanja, stavite smjesu u hladnjak na minimalno dva sata. Hlađenje pomaže fiksiranju mirisa u vazelinu, čineći ga dugotrajnijim.

Kada je smjesa spremna, nanesite je na zapešće ili vrat kako biste uživali u svježem i ugodnom mirisu tijekom cijelog dana. Ovaj jednostavan trik ne samo da vam omogućuje da uštedite novac na skupim parfemima, već i da prilagodite miris prema vlastitim preferencijama.

Kopirati
Drag cursor here to close