Dnevne 10 stupnjeva više

Jutarnje temperature u Hercegovini bit će do 25 stupnjeva

U utorak će tijekom jutra biti svježije i ugodnije
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2018. u 14:57 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. 

Tijekom dana i u večernjim satima umjeren porast oblačnosti u Bosni će uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab sjeverozapadnog smjera. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 25, a dnevne od 28 do 34, na jugu od 32 do 36 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 


U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblačnosti bilo je u središnjim i istočnim područjima gdje je registrirana kiša i grmljavina. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 13 stupnjeva, Sarajevo 23, Iva-sedlo 24, Bugojno 27, Srebrenica 28, Livno 29, Gradačac i Jajce 30, Bihać, Bijeljina, Brčko, Sanski Most, Tuzla, Zenica i Zvornik 31, Banja Luka i Trebinje 32, Grude 34 i Mostar 35 stupnjeva.

U utorak će tijekom jutra biti svježije i ugodnije. U drugom dijelu dana, promjenljivo, nestabilno i sparno vrijeme, kod osjetljivih osoba može uzrokovati jačanje tegoba poput glavobolje, nervoze, dekoncentracije. 

Opća slika će uz više sunca biti ljepša na jugu, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close