Nedjeljni izlet

Izlet sa HPD Prenj: Šetnja uz more od Tučepa do Makarske

Polazak je planiran u nedjelju 12. veljače 2023. u 7:00 h ispred stadiona Zrinjskog.
Lifestyle / Flash | 31. 01. 2023. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj 1933. Mostar u suradnji sa Stanicom planinarskih vodiča Mostar, organizira u nedjelju 12. veljače 2023. god., izlet za građanstvo "Šetnja uz more 2".

"Prošetat ćemo od Podgore, preko Tučepa do Makarske. Šetnjom prolazimo dio obale Jadranskog mora sa vrlo lijepim plažama sa kojih se vide otoci Brač i Hvar sa jedne strane, a sa druge se pruža pogled na gorostasno Biokovo. Dužina šetnje je oko 12 km, traje laganim tempom cca. 4 h, nije zahtjevna i prilagođena je svim uzrastima. Nakon šetnje ostati će slobodnog vremena za boravak u Makarskoj", kazali su.

Polazak je planiran u nedjelju 12. veljače 2023. u 7:00 h ispred stadiona Zrinjskog. Vožnja do Podgore, uz zadržavanja na granici traje cca 2 sata. Povratak u Mostar planiran je iz Makarske isti dan u večernjim satima.

Cijena izleta je 30 KM za članove planinarskih društava, a 40 KM za ostale.

Cijena uključuje prijevoz do Podgore i nazad iz Makarske, troškove organizacije i vođenja izleta.

Prijava i uplata srijedom na sastanku Društva koji se od 20:00 sati održava u zgradi Mostarka – prostorije HGSS, a najkasnije do 8. veljače 2023. (srijeda).

Svi koji su zainteresirani za izlet mogu se javiti voditelju izleta na broj 063/312-583 (Dragan).

Napomena: Odjeća i obuća treba biti ležerna, sportska, višeslojna, kapa, rukavice, vjetrovka/jakna, rezervni presvlak. Obzirom da na ovoj dionici u ovo doba godine rade vrlo rijetki ugostiteljski objekti, hrana je iz vlastitog ruksaka, potrebno je ponijeti bar 1l vode. Nije dozvoljeno uznemiravanje životinja, branje biljaka, te bacanje smeća po okolišu. Obvezno ponijeti važeće putne isprave.

Kopirati
Drag cursor here to close