Zimski sportovi

Hercegovci uče skijati na Kupresu

Lifestyle / Flash | 09. 01. 2015. u 09:05 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odgovarajući zimski uvjeti i dovoljna količina snijega na skijalištima u Bosni i Hercegovini obradovali su sve veći broj Hercegovaca koji se žele okušati u zimskim sportovima. Kako bi to učinili na najbolji način sportske udruge "Abeceda sporta" Čitluk i "Društvo pedagoga TZK" Ljubuški organiziraju Školu skijanja na skijalištu "Adria Ski" na Kupresu.

Škola skijanja održavati će se subotom i nedjeljom kroz prvi i drugi mjesec od 10.00h do 16.00h u dva programa: individualni i grupni programi za početnike, kao i one koji žele usavršiti svoje već stečeno skijaško znanje.

Voditelj škole skijanja Žarko Bilić rekao je kako je ovo već uhodan projekt kroz kojeg su mnogi Hercegovci, ali i Dalmatinci usvojili prva skijaška znanja prenesena od profesora kineziologije i dugogodišnjih instruktora skijanja.

Bilić je izrazio zadovoljstvo vremenskim uvjetima kao i pripremljenošću staza i skijališta na Kupresu koje je svojom konfiguracijom idealno za Školu skijanja. Sve dodatne informacije i prijave na kontakt br. 063/416-438 Zvonko Herceg, prof.

Kopirati
Drag cursor here to close