Poželjela mir

Hana Hadžiavdagić: Molim vas da ne bude rata

Hana se osvrnula na trenutnu situaciju u svijetu te kao netko tko je preživio ratno stanje, poželjela svima mir i normalan život.
Lifestyle / Flash | 24. 02. 2022. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najpoznatijih bh. influencerica Hana Hadžiavdagić, čiji Instagram profil broji preko 650 tisuća pratitelja, ne libi se svoju popularnost iskoristiti i poslati snažne poruke svima.

Ovog puta Hana se osvrnula na trenutnu situaciju u svijetu te kao netko tko je preživio ratno stanje, poželjela svima mir i normalan život, prenosi Azra

"Stvarno sam mislila da smo u 2022. postali civilizirano društvo i da se stvari mogu riješiti pregovorima, ali mi smo i dalje barbari. Ono što zaslužujemo je da nas pogodi asteroid i da završimo s ovim cirkusom zvanim 'civilizacija'. Kao neko tko je proveo 4 godine djetinjstva u podrumu, jeo konzerve i molio Boga da oca vidim živog, odlično znam što je rat i zaista me strah. Mi, narod, mi se moramo dići protiv toga svi zajedno je ne želite da gubite voljene osobe u borbi za komad zemlje i ideale onih s milijardama na računima. Ne želite starost dočekati u invalidskim kolicima misleći se da li sam trebao i moga drugačije. Molim vas da rata ne bude", napisala je Hana.

Kopirati
Drag cursor here to close