Pront

Grabar Kitarović pokroviteljica manifestacije “Noć Hrvata Središnje Bosne”

Lifestyle / Flash | 15. 07. 2017. u 13:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga PRONT iz Novog Travnika organizira manifestaciju pod nazivom “Noć Hrvata Središnje Bosne”.

Manifestacija će se održati 11.kolovoza sa početkom u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Novom Travniku.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović prepoznala je kvalitet i važnost ovog projekta i sa zadovoljstvom je prihvatila da bude Visoka pokroviteljica manifestacije “Noć Hrvata Središnje Bosne”.

Visoki pokrovitelji uz Predsjednicu Republike Hrvatske su hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović i predsjednik FBiH  Marinko Čavara.

“Cilj manifestacije je povezivanje Hrvata Središnje Bosne sa našom dijasporom, sa ljudima koji vuku korijene ne samo iz Novog Travnika, nego i iz cijele Središnje Bosne. Udruga PRONT kao organizator dodijelit će par priznanja, točnije plaketu fra Marijana Šunjića i to ljudima zaslužnim za razvoj Središnje Bosne, te ljudima koji uspješno rade na povezivanju dijaspore i Središnje Bosne” poručuje predsjednik Udruge i organizator događaja Ivica Džambas.

Središnji događaj večeri biti će koncert velikog hrvatskog glazbenika i šoumena Miroslava Škore, a nastupit će još KUD Stari Hrast iz Novog Travnika, mažoretkinje Novi Travnik, Marija Šimić i Monika Čavara, piše Centralna.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close