'ajte vi, ekipa...

Gerard Piqué zbog Shakire ne može na Messijevu svadbu

Lifestyle / Flash | 19. 03. 2017. u 16:06 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponajbolji igrač na svijetu, Argentinac Lionel Messi, imat će svadbu 24. lipnja, kada će mu životna suputnica Antonella i službeno postati supruga.

Međutim, kako javlja „El Pais“, među 600 svatova u Rosariju neće biti Messijeva prijatelja i klupskog kolege Gerarda Piquéa, jer Piquéova supruga Shakira nije dobrodošla na tu feštu, pa nema smisla ni da on ide.

Kako španjolski list piše, između Antonelle i Shakire postoji netrpeljivost iz vremena kad je Piqué, 2010. godine, ostavio Antonellinu prijateljicu Nuriju i započeo ljubavnu vezu sa slavnom pjevačicom.

Piqué i Shakira - uvijek se mora znati tko u kući nosi hlače, a tko suknju

Shakira nije omiljena među suprugama i prijateljicama igrača, jer na utakmicama, kojima prisustvuje, ne sjedi u njihovu društvu, nego za sebe i djecu uvijek traži posebno mjesto.

Messijev rodni grad Rosario, udaljen oko 300 kilometara od Buenos Airesa, postat će 24. lipnja središte nogometnog svijeta, a svadbeno veselje bit će, nakon crkvenoga vjenčanja, u čuvenom centru Arroyo Seco.

Messi i Antonella poznaju se duže od 20 godina, a imaju dva sina (Thiago i Mateo).

Obitelj Messi

Njegov veliki prijatelj Piqué, s kojim je kao dječak prolazio kroz Barceloninu nogometnu školu, ima također dva sina sa Shakirom (Milan i Sasha).

Pjevačica i nogometaš svoju su vezu objavili 2011. godine i čini se kako ona dobro funkcionira. Ona je 10 godina starija od svog supruga.

Kopirati
Drag cursor here to close