Festivalska magija za pamćenje

Fantastičnim vikendom završeno drugo izdanje Moba Street Food Festivala

Moba je, drugu godinu zaredom, bila sinonim za ukusnu hranu i savršeno mjesto za druženje u srcu Mostara, uz fantastičan koncertni program i sadržaj za sve uzraste.
Lifestyle / Flash | 04. 09. 2023. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza nas je spektakularna završnica ovogodišnjeg izdanja Moba Street Food Festivala, gastro avanture koja je trajala od 23.8.-3.9., na platou iza Stare gimnazije. Moba je, drugu godinu zaredom, bila sinonim za ukusnu hranu i savršeno mjesto za druženje u srcu Mostara, uz fantastičan koncertni program i sadržaj za sve uzraste.

Foto:PR / Festivalska magija za pamćenje

U petak 1.9. pravi šou priredili su Soul Fingersi. Neumorni šoumeni prepoznatljivog stila, nevjerojatnom i zaraznom energijom držali su publiku na nogama cijelu noć. Osim vrhunske svirke koju su priredili prisutnima, talentirane plesačice iz benda unijele su dodatnu dozu zabave. Njihova energija i plesni pokreti bili su pravi magnet za publiku, a ni nakon dvosatne svirke ovim neumornim zabavljačima nije bilo dosta te su se spustili s pozornice i pretvorili plato iza Stare gimnazije u pravu plesnu arenu.

U subotu 2.9. ovogodišnje izdanje festivala dodatno je zasjalo zahvaljujući nevjerojatnom izvedbom Adija Šoše, čiji su muzički tonovi i energija učinili subotnju večer nezaboravnom.

Mladi i talentirani mostarac, preplavio je plato iza Stare gimnazije svojom jedinstvenom izvedbom i emocijom. Njegov glas, spoj melankoličnih tonova i energičnih visina, bio je prava poslastica za sve prisutne na prepunom festivalskom platou. Svojom karizmom i iskrenošću, stvorio je intimnu atmosferu na koncertu, a publika je iz sveg glasa ispratila njegove najveće hitove u noći o kojoj će se dugo pričati. Izvedba Adija i njegovog benda na Moba Street Food Festivalu u Mostaru podsjetila nas je na moć muzike koja povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke, a nestrpljivo očekujemo što nam Adi Šoše donosi u budućnosti.

Foto:PR / Festivalska magija za pamćenje

U nedjelju 3.9. Moba Street Food zaokružio je Narodni orkestar Mostar s lijepom muzičkom pričom. Njihov koncert bilo je pravo muzičko putovanje, kroz koje su nas vodili izvodeći tradicionalne pjesme narodne muzike izuzetnim vještinama i strašću vrhunskih muzičara.

Okupljeni s ciljem očuvanja narodne i tradicionalne muzike ovih prostora, pored sevdalinke po kojoj su prepoznatljivi, izveli su i poznate pjesme starogradske, romske, te dalmatinske muzike koja je razgalila sve prisutne. Njihov izvanredan nastup na festivalu svjedočio je o pjesmama koje spajaju različite generacije i kulture.

Moba Street Food Festival u Mostaru događaj je koji spaja ljude, hranu i muziku, a ovogodišnje izdanje nije bilo iznimka. Suradnja Moba Street Food Festivala i Open City Mostar festivala potvrdila je da je Mostar grad koji slavi raznolikost i kulturu te da ima bogatu muzičku i kulinarsku scenu, a svoje goste i turiste osvaja toplom dobrodošlicom i utkanom željom da mu se opet vratite.

Foto:PR / Festivalska magija za pamćenje

Hrana kao srž događaja i najveća poveznica svih prisutnih, ostat će kao univerzalan jezik zajednice. Izlagači koji su se predstavili svojim ukusnim kulinarskim pričama zaslužuju veliki pljesak i poticaj da nastave da nas i dalje oduševljavaju svojim specijalitetima: Profa 23, Chef's bites by Božo Ćorić, BURGER STOP by PEPERINO, Sombrero, Junk by chef Severin, Gastro PubFabrika, D&D experience, Dedin Krompir, Oš još?, BBQ MASTER by Del Rio, Sky - Artisan gelato, Francuske palačinke, Jack Daniel’s BBQ. Sočni zalogaji koje su pripremali 12 dana ostat će zapamćeni u okusnim pupoljcima s jedvačekanjem za narednu godinu i nova gastroiznenađenja.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su sudjelovali na ovogodišnjoj Mobi i svima koji su svojim prisustvom i ove godine uljepšali i podržali ovu posebnu festivalsku priču.

Foto:PR / Festivalska magija za pamćenje

Moba Street Food Festival u Mostaru nastavlja rasti i razvijati se, slaveći magične trenutke uz obećanje da donose još mnogo uzbudljivih i nezaboravnih dana i večeri u budućnosti.

Vidimo se ponovo iduće godine na Moba Street Food Festivalu u Mostaru!

Kopirati
Drag cursor here to close