Nakon iznenadne pauze

Bijelo dugme i Indexi Tribute Band 'Tajna veza' večeras na pozornici Moba Street Food Festivala

Nakon iznenadne jednodnevne pauze, Moba Street Food Festival se u srijedu 30.8. vraća u punom sjaju.
Lifestyle / Flash | 30. 08. 2023. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Street food festival

Nakon olujnog nevremena koje je u ponedjeljak i utorak zadesilo Mostar i cijelu BiH, Moba Street Food Festival nije radio u utorak 29.8.

''Sigurnost posjetitelja i posjetiteljica kao i svih radnika na festivalu nam je na prvom mjestu'',  istaknuli su organizatori, te dodali da nestabilno vrijeme s olujnim pljuskovima ujedno otežava provedbu planiranih aktivnosti i umanjuje kvalitetu samog događaja.

Nakon iznenadne jednodnevne pauze, Moba Street Food Festival se u srijedu 30.8. vraća u punom sjaju. Izlagači u svojim gastro kućicama nestrpljivo se vraćaju i pravit će svoje ukusne specijalitete već od 18 sati.

Moba plakat

Na Mobu su dobrodošli svi, podsjećamo da je ulaz na festival besplatan, a najmlađi se mogu zabaviti i družiti u Kids zoni koja je oaza dječjeg smijeha i aktivnosti. Na licu mjesta, prijavite ih na besplatne Tinker Labs radionice gdje djeca postaju pravi znanstvenici od 19 do 21 sat.

Od 20 sati, opustite se uz repertoar DJ Kiiwi-ja, a u suradnji s Open City Mostar festivalom u 22 sata na zanimljivoj pozornici Mobe vas čeka Tribute Band “Tajna veza” koji će publici predstaviti kompilaciju hitova dva velika benda Bijelo Dugme i Indexi, brojne bezvremenske hitove uz koje smo odrasli.

Bijelo dugme i Indexi Tribute Bend “Tajna veza” čine istaknuti glazbenici Damir Bunoza – klavijature, Dragan Raspudić - bubnjevi, Marko Jakovljević - bass, Josip Vukoja i Damir Škutor - gitare, i vokali – Oliver Bevanda i Nenad Tomičić.

Ima neka tajna veza između dobre hrane i odlične muzike, dođite da ju zajedno otkrijemo.

Kopirati
Drag cursor here to close