Tajanstveni svijet vašeg karaktera...

Evo što omiljena boja ruža govori o vašem karakteru

Ruževi su neizostavan dio svakog make-up a, te uz odabir prave boje, dodatno naglašavaju žensku ljepotu.
Lifestyle / Flash | 30. 11. 2023. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No jeste li znali da omiljena boja ruža za usne može otkriti sve tajne vašeg karaktera? Ušli smo u svijet ruževa te saznali što odabrane nijanse otkrivaju o vašim karakterima. 

1. Crveni ruž 

Crvena boja ruža odražava strast i energiju koju biraju samopouzdane i snažne žene. Ako na svojim usnama najviše volite ovu boju, znači da ste hrabra žena koja se ne boji izazova te uvijek korača uzdignute glave. 

2. Tamno crveni ruž

Tamno crveni ruž je karakterističan za snažne i odlučne žene koje znaju što žele. Ovakve žene ćete uvijek zamijetiti jer zrače samopouzdanjem i pozitivnom energijom. Zbog svoje ambicije su često inspiracija ljudma oko sebe te rado viđen gost svakog druženja.

3. Ružičasti ruž 

Žene koje biraju ružičasti ruž za usne su tople i nježne duše koje cijene romantiku i stare vrijednosti. Jako su ljubazne i pažljive prema drugima te je u njihovom društvu uvijek jako ugodno. Po prirodi su jednostavne te njeguju sofisticirane načine izražavanja svoje ljepote. 

4. Nude ruž

Nude ruž predstavlja prirodnu eleganciju te ga biraju sofisticirane i elegantne žene koje cijene prirodnu ljepotu. Prednost ovog ruža je što je idealan za dnevnu i večernju varijantu, te čak i one žene koje ga prije nisu koristile, postaju mu vjerne. Ako ste i vi jedna od njih, odlikuje vas jednostavnost i šarm kome malo tko može odoljeti. 

5. Ljubičasti ruž

Ljubičasta boja je povezana s tajanstvenom osobnošću, te je biraju kreativne žene koje vole biti u centru pažnje. Ne vole biti dio mase nego se uvijek pokušavaju istaknuti i biti u trendu. Takvo ponašanje govori da bez obzira koliko godina imaju, uspješno zadržavaju mladenački duh, te su duša svake zabave!

I za kraj

Ako ste mislili da omiljena boja ruža nema veze s vašom osobnošću, prevarili ste se. Svaka od navedenih je na određen način povezana s karakternim osobinama, te objašnjava što pokreće jednu ženu. Svaka nijansa zaista priča svoju priču. Koja je vaša?

 

Kopirati
Drag cursor here to close