Kim tim 2

Ekipa iz Mostara pobjedila na Jägermeister Olimpijadi

Jägermeister Studentska Olimpijada, već četvrtu godinu za redom okupila je finaliste natječaja koji su na maštovit i originalan način ispunili kvalifikacijske zadatke.
Lifestyle / Flash | 20. 05. 2019. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrta Jägermeister Studentska Olimpijada donijela je nove prvake, studentsku ekipu iz Mostara naziva ''Krim tim 2''.

Jägermeister Studentska Olimpijada, već četvrtu godinu za redom okupila je finaliste natječaja koji su na maštovit i originalan način ispunili kvalifikacijske zadatke. Prvi krug prijava brojao je studentske ekipe iz čitave Bosne i Hercegovine, koji su morali ispuniti dva kvalifikacijska zadatka.

Prvi -  osmisliti najoriginalniju zastavu tima i drugi, videom od maksimalno 90 sekundi prikazati kako se tim priprema za Jäger studentsku olimpijadu. Nakon što je čak 36 timova ispunila oba kvalifikacijska zadatka slijedio je težak zadatak za Jäger tim  - odabrati finaliste.

Nakon mnogo razmišljanja, glasanja i pomnog biranja, najoriginalnijim i najmaštovitijim timovima je javljeno da spakiraju kofere i spreme se za veliko finale – besplatni vikend u Neumu, gdje će se boriti za medalje na četvrtoj Jägermeister Studentskoj Olimpijadi.

Uz zabavne igre i prepreke te mnogo smijeha, pozitivne energije i pokojom anegdotom, studenti su se zabavili, upoznali kolege iz cijele BiH te stvorili nezaboravne uspomene na fantastičan vikend. Za medalje su se borile ekipe : Jägerovi svjedoci, Jägermonster, Daah, Arsini miljenici, Krim tim 2, Foxice, Čupavi zmajevi i 56 shades of mamurluk.

"Uvijek nas nanovo iznenadi i oduševi val pozitivne energije, originalnosti, mašte, vedrine i zabave koju ovi mladi ljudi donose sa sobom. Jägermester Studentska Olimpijada četvrtu godinu zaredom nije izuzetak i definitivno je tradicija koju želimo nastaviti njegovati" poručili su iz Jäger tima.

Kopirati
Drag cursor here to close