opasna maserka

Dr. Dot nerijetko ujede svoje slavne klijente prilikom masaže!

Lifestyle / Flash | 12. 11. 2016. u 14:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. Dot, alias Dorothy Stein, maserka je među čije klijente spadaju i takva imena kao što su Kanye West (39), Gwen Stefani (47), Mariah Carey (46) i Paris Hilton (35), a zanmljiva je po tome što priliko masaže voli ujesti!?

Ako treba, ujeda i za stražnjicu, a sve je to u funkciji njezina posla, tj. vještine masiranja.

S druge strane, kada su u pitanju grudi ili drugi intimni dijelovi, za nju su to tabu teme. Na tim dijelovima tijela njezini prsti nemaju što tražiti, kazala je za The Sun.

"Već sam sve vidjela i sve omirisala. Skoro da je nemoguće prilikom masaže dobiti erekciju. Ako se dogodi, ja ne kažem ništa na to, jednostavno prekrijem ukrućeni penis jednim ručnikom", kaže dr. Dot.

Kakve pak prohtjeve imaju pojedine poznate osobe, njezini klijenti, radije zadržava za sebe.

Ova maserka poznatih je 1989. godine iz Amerike doselila u Berlin, gdje se udala za jednog Nijemca, s kojim je dobila kćerku Jasmine i otvorila salon u glavnom gradu Njemačke, podsjeća Bild.

Međutim, kako ljubav između nje i njezina supruga nije slijedila onaj zavjet 'dok nas smrt ne rastavi', 2002. godine spakirala je stvari i vratila se živjeti u New York.

Ipak, mnogi njezini njemački klijenti zahtijevali su i dalje od dr. Dot vrhunske usluge masiranja, tako da je u međuvremenu uspostavila praksu s obje strane Atlantika.

Dr. Dot sebe najradije vidi u ulozi seksi medicinske sestre koja liječi ljude

Zašto ujeda?

"Moja majka htjela je da ju masiram. Međutim, bila sam slabašna pa bi mi ona govorila 'ujedi me, ujedi me'. Tako da to i danas radim, profesionalno", kaže neobična samozvana doktorica masaže.

Do poznatih klijenata uglavnom je dolazila zahvaljujući svojoj ljubavi prema glazbi i koncertima.

"Željela sam besplatno ići na koncerte. Za posjet koncertu postoje tri mogućnosti: novac, oralni seks ili masaža", rekla je.

Kad je imala 15 godina, dobila je svoj prvi posao kao maserka grupe Def Leppard. Sve ostalo je povijest.

Kopirati
Drag cursor here to close