Podružnica Vitina

Dječji vrtić Ljubuški slavi svoj 2. rođendan

Svakodnevnim aktivnostima u vidu igara i učenja, polaznici ovoga vrtića radosno ostavljaju prepoznatljive tragove i kroje ljepšu i vedriju sadašnjost.
Lifestyle / Flash | 21. 11. 2022. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada činite dobre i plemenite stvari, vrijeme brzo prolazi i poručuje zapažene rezultate. Dokaz tomu je dječja oaza u sklopu Osnovne škole Tina Ujevića u Vitini gdje su se prije dvije godine stvorili uvjeti za podružnicu Dječjeg vrtića Ljubuški.

Foto:PR / Dječji vrtić Ljubuški slavi svoj 2. rođendan

Iako se tada možda činilo da veliki koraci traže mnogo rada i zalaganja, vodstvu ovog vrtića i zaposlenicima, počevši od odgajateljica do pomoćnog osoblja, ti veliki koraci bili su motivacija. Osmijesi na licima najmlađih, onih koji žive iskrenost, pokazuju plemenitost ovog poduhvata.

Foto:PR / Dječji vrtić Ljubuški slavi svoj 2. rođendan

Svakodnevnim aktivnostima u vidu igara i učenja, polaznici ovoga vrtića radosno ostavljaju prepoznatljive tragove i kroje ljepšu i vedriju sadašnjost. Broj mališana je sve veći, a njihovi nastupi i manifestacije čine Vitinu i ovaj vrtić mjestom koje svatko treba posjetiti. Mjestom radosti, mladosti i ljubavi!

Foto:PR / Dječji vrtić Ljubuški slavi svoj 2. rođendan

Dječji vrtić Ljubuški, podružnica Vitina slavi svoj 2. rođendan Povodom proslave drugog rođendana Dječji vrtić Ljubuški zahvaljuje odgajateljima koji ulažu puno rada i truda da djeci pruže utjehu, zabavu i odgoj te roditeljima na nesebičnom uključenju u rad, odazivajući se na sve akcije u organizaciji vrtića. Zahvalu su uputili i Osnovnoj školi Tina Ujevića.

Kopirati
Drag cursor here to close