Komad koji svi imamo

Devet cool stylinga s običnom bijelom majicom

Lifestyle / Flash | 24. 06. 2015. u 17:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ima li što bolje od jednostavne bijele majice koja je taman dovoljno široka da se osjećate ugodno, dovoljno duga da je možete ugurati u traperice i kreirati onaj nehajni chic look, a koja je napravljena od kvalitetnog pamuka te ćete joj se veseliti i nakon nekoliko pranja? Ljepota bijele majice je u tome što u sebi suptilno spaja muške i ženske elemente odijevanja.

Može biti itekako seksi ako je kombinirate uz neku mini suknju i dobre sandale, a može biti i savršen poslovni komad ako je sparite uz blejzer i hlače cigareta kroja. Neke dame uspješno su je ponijele na glamuroznim crvenim tepisima, a kuća Jil Sander je još 2011. pokazala kako obična bijela majica divno može funkcionirati uz raskošne balske suknje s dubokim džepovima.

Bez obzira na svu silu trendova kojima nas zatrpavaju iz dana u dan, street style fotografije iz svjetskih modnih prijestolnica i dalje obiluju maštovitim kombinacijama s bijelim majicama, prenosu Buro247.hr.


Miroslava Duma je nosi u kombinaciji s dizajnerskim kaputima i rasparanim trapericama, a Nasiba Adilova joj daje gotovo couture štih u kombinacijama s elegantnim suknjama tulipan kroja. Bijele majice vole i svjetske zvijezde te smo danas izdvojili devet ljepotica koje su odlično uklopile ovaj sveprisutni odjevni komad u svoje kombinacije.

Kopirati
Drag cursor here to close