"Prepoznali smo talente"

FOTO | Članovi Hrvatske glazba Mostar u posjetu vrtiću Radobolja

"Nadamo se da će i neki od ovih mališana sutra postati naši članovi, jer moramo biti iskreni, prepoznali smo mnogo glazbeno talentirane djece", poručili su iz Hrvatske glazbe Mostar.
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2023. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Hrvatske glazba Mostar u četvrtak su posjetili Ustanovu "Dječji vrtići" Mostar i to jedinicu "Radobolja" gdje su sa djecom vrtićke dobi održali glazbenu radionicu. Ovaj posjet i radionica održani su u okviru Tjedna dječjih prava.

Foto: PR / Članovi Hrvatske glazba Mostar u posjetu vrtiću Radobolja

"Ako nas nešto može u potpunosti ispuniti onda je to rad s djecom. Pa i mi smo kao djeca počeli baviti glazbom, svirati, pjevati i to je bio jedan od puteva do Hrvatske glazba Mostar. Nadamo se da će i neki od ovih mališana sutra postati naši članovi, jer moramo biti iskreni, prepoznali smo mnogo glazbeno talentirane djece", poručili su iz Hrvatske glazbe Mostar.

Foto: PR / Članovi Hrvatske glazba Mostar u posjetu vrtiću Radobolja

Mališani su se imali priliku upoznati sa puhačkim instrumentima i to klarinetom, flautom, trubom i saksofonom a osim toga na raspolaganju su im bile i udaraljke bass bubanj, činela i doboš koje su imali priliku i svirati.

Foto: PR / Članovi Hrvatske glazba Mostar u posjetu vrtiću Radobolja

Projekt je podržalo federalno Ministarstvo obrazovanja i znanosti.

Kopirati
Drag cursor here to close