Osvrnule se na negativne komentare

Chrissy Teigen objasnila zbog koga je objavila fotografije mrtvorođenog sina

Ovaj potez izazvao je niz oprečnih reakcija te podijelio svjetsku javnost.
Lifestyle / Flash | 28. 10. 2020. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chrissy Teigen, bivša manekenka, kuharica i supruga pjevača Johna Legenda, krajem rujna je zbog komplikacija izgubila dijete u 20. tjednu trudnoće. O ovoj nemiloj situaciji obožavatelje je obavijestila putem društvenih mreža, priloživši uz emotivan opis i fotografije na kojima u naručju drži mrtvorođenog sina. Ovaj potez izazvao je niz oprečnih reakcija te podijelio svjetsku javnost.

Na cjelokupnu situaciju Chrissy se sada odlučila osvrnuti opsežnim pismom medijima u kojem je otvoreno progovorila o gubitku djeteta. Dirljivu ispovijest započela je zahvalom svima onima koji su joj u teškim trenutcima pružali riječi utjehe. Opisala je emocije koje je proživljavala u trenutcima kada je suočena s viješću o zdravlju svoga djeteta te trenutcima koji su prethodili porodu.

"Dok se svega ovoga prisjećam, ponovno osjećam tu bol", stoji u njezinom zapisu.

Imuna na negativne komentare

Priznala je i kako je zamolila supruga Johna i majku Vilailuck da zabilježe svaki trenutak ma kako neugodan bio. Otkrila je i kako je pjevač nevoljko pristao ispuniti taj zadatak. Ona je, pak, vjerovala kako treba ispričati ovu priču, a osvrnula se i na negativne komentare koje je njezina izvorna objava prouzročila.

"Ne mogu vam opisati koliko mi je malo stalo do toga što vam se ne sviđaju te fotografije. Kako mi je malo stalo do toga da vi iste fotografije nikada ne biste objavili. Ja sam to odlučila napraviti, a više od svega, ovo su fotografije za sve one koji su proživjeli slično ili su znatiželjni vidjeti kako to izgleda. To su fotografije samo za one koji ih trebaju. Mišljenje ostalih me ne zanima", stoji u njezinom osvrtu.

Ljubav koja ne nestaje

Otkrila je i kako se pepeo njezina sina nalazi u malenoj kutijici koju će zakopati ispod stabla hrasta u vrtu njihove nove kuće. Također, referirala se i na komentar kako ovakvi trenutci ostavljaju veliku rupu u srcu.

"Rupa je zasigurno nastala, ali je ispunjena ljubavlju prema nečem što sam toliko priželjkivala. Ne osjećam da je ovaj prostor prazan, pun je", napisala je.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close