Čapljina u tanjuru

Čapljina i ove godine domaćin hercegovačkog festivala hrane i običaja

Navedena manifestacija će se održati u nedjelju, 21. svibnja u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00 sati.
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2023. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Čapljina i Kuharska udruga "Čapljina" organiziraju manifestaciju Čapjina u tanjuru - Hercegovački festival hrane i običaja.

Navedena manifestacija će se održati u nedjelju, 21. svibnja u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00 sati.

Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, a pritom se upoznati sa načinom pripreme i recepturom. Pored svježe pripremljenih jela, moći će se kušati i unaprijed pripremljena karakteristična jela i namirnice Hercegovine.

Za istaknuti je da će svoju priliku za predstavljanje široj javnosti imati i domaći OPG proizvođači i obrtnici sa svojim vrhunskim "homemade" proizvodima.

Uvjereni smo da će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe. Za najmlađe posjetitelje su osigurane razne zabavne, edukativne i kreativne radionice.

Moći će se uživati u nastupima glazbenih izvođača raznih stilova, listu izvođača predvodi popularni Riječki band Let3, te domaće snage HKUD "Zora" Struge-Gorica, Vokalni sastav "Neretvani", Matea Kapular, Sax.It.Up i DJ Kale.

Detaljnije o samoj manifestaciji i sadržajima, možete pronaći na OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close