Srce kao jedno kuca

Tea Tairović pjesmom ujedinjuje posvađani Balkan

Njihala je kukovima na stihove 'Kad pije se i puca, srce ko jedno kuca. Tako je to, svi su ovde ko familija'.
Lifestyle / Flash | 23. 05. 2022. u 12:15 Bljesak.info / 24sata.hr
Tea Tairovic - Balkanija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Isto nam sunce sija, ista nam pesma prija, ista nam krv teče venama", pjeva Tea Tairović (26) u 'Balkaniji'. Nekadašnja finalistica glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda', u spotu je nosila više kombinacija, a pažnju je ukrala crna suknja i top.

Njihala je kukovima na stihove 'Kad pije se i puca, srce ko jedno kuca. Tako je to, svi su ovde ko familija', a iza su se viorile zastave 'zemalja Balkana' Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske... Mrdala je guzom i grudima, koje su jedva ostale u topu.

"Sve sto čujete i vidite na ovom albumu sam ja, moja balkanska krv i srce veličine cijelog Balkana. Nikada ne obećavam mnogo, volim da pjesme govore… zato uživajte, opustite se, slušajte, gledajte", rekla je Tea u komentarima ispod videa na YouTubeu. ️

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tea Tairović (@tea_tairovic)

Teu je javnost upoznala 2015. i 2016. kad je sudjelovala u Zvezdama Granda. Došla je do finala, a nakon toga je snimila nekoliko pjesama. Ima i pjesmu 'Otkad tebe znam' sa Šabanom Šaulićem.

Od četvrte godine se bavi plesom, a trenirala je i standardne i latinoameričke plesove te balet. Nakon završene gimnazije upisala je studij psihologije, ali time se, kaže, ne planira baviti jer joj je odmalena san da postane pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close