Hejteri kako ćete sada spavati?

Ivana Knoll dosegla milijun pratitelja

Vjerujemo da u konačnici, unatoč ponekim negativnim komentarima, jedina koja 'trlja ruke od zadovoljstva' je upravo Ivana Knoll.
Lifestyle / Flash | 02. 12. 2022. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Odjevena u minijaturnu odjeću sa prepoznatljivim kockicama, unatoč strogim pravilima, posebice kada je riječ o ženskom odijevanju u Katru, Ivana Knoll šeće ulicama Dohe i snima zavodljive videe i fotografije kako bi ih objavila na svom Instagram profilu.

A da su se za nju te objave itekako isplatile, govori i podatak da je u ovih posljednjih nekoliko dana brojka pratitelja na njezinom Instagramu porasla doslovce za nekoliko stotina tisuća te je sada prati točno milijun ljudi iz cijeloga svijeta, prenosi tportal.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Tim se uspjehom pohvalila i ona sama, upravo na Instagramu, gdje je prvo zahvalila svima na podršci i praćenju, a potom napisala: 'Hejteri kako ćete sada spavati?'

Inače, dobro je poznato da velike brojke pratitelja na društvenim mrežama donose i nove i unosne sponzorske ugovore, stoga vjerujemo da u konačnici, unatoč ponekim negativnim komentarima, jedina koja 'trlja ruke od zadovoljstva' je upravo Ivana Knoll.

Kopirati
Drag cursor here to close