DA - DA

VIDEO | Ana Bavrka okupana suzama jedva izgovorila sudbonosno DA

"Protekla nedjelja, bila je jedna od najbitnijih u mom životu i hvala ti Ana, što si dio dio mog života", rekao je Zoran prije nego je zaprosio i iznenadio Anu, te dodao "večeras bi te volio pitati nešto posebno", te izvadio prsten ...
Lifestyle / Flash | 13. 06. 2022. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

@anabavrka Najposebnija noć u mom životu, u najdivnijem gradu na svijetu. Volim te! #fyp #foryoupage #tiktokchallenge#duet#trending#comedy #tiktoktrend#dance #viral #engagement #love #couplegoals original sound - anabavrka

Miss New World 2017. godine, najpopularnija i najljepša voditeljica u Bosni i Hercegovini koja je široj javnosti poznata kao voditeljica s Hayat TV, Mostarka Ana Bavrka, osim na poslovnom, ispunjena je i na privatnom polju.

Sreću i ljubav je pronašla u zagrljaju bivšeg/sadašnjeg dečka Zorana Cvjetkovića, dugogodišnjeg sportaša koji se nakon okončanja košarkaške karijere posvetio karijeri trenera.

No, izgleda da je Zoranovom statusu ‘dečka’ došao kraj. Naime, Zoran je noćas odlučio zaprositi Anu! Na oduševljenje svih pratilaca popularne voditeljice i Influencerice i naravno Zoranovo, Ana je rekla ‘DA’, jedva, jecajući kroz suze radosnice. Sve se desilo na večeri s prijateljima u romantičnom Parizu, gdje se trenutno nalaze, piše portal CiciMici.

"Protekla nedjelja, bila je jedna od najbitnijih u mom životu i hvala ti Ana, što si dio dio mog života", rekao je Zoran prije nego je zaprosio i iznenadio Anu, te dodao "večeras bi te volio pitati nešto posebno", te izvadio prsten i uz komentar "MISLIM DA JE VRIJEME"” zaprosio prelijepu Anu.

Kopirati
Drag cursor here to close