14. do 28. listopada

6 znakova Zodijaka na koje će najviše utjecati koridor pomrčine

Karmički događaji nam se događaju, jer počinje intOvo razdoblje nije najmirnije vrijeme. Karmički događaji nam se događaju, jer počinje intenzivna aktivnost sjevernog i južnog lunarnog čvoraenzivna aktivnost sjevernog i južnog lunarnog čvora.
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2023. u 20:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za retrogradni Merkur i njegov utjecaj čuli su i oni koje astrologija ne zanima. Ali malo ljudi zna što je koridor pomrčine i kakav utjecaj ima na nas. Pokušajte shvatiti što će se dogoditi u razdoblju od 14. do 28. listopada i kojih 6 znakova Zodijaka treba s posebnom pažnjom pripremiti za koridor pomrčine.

Što je koridor pomrčine?

Kratko vremensko razdoblje u kojem se događaju i pomrčina Sunca i pomrčina Mjeseca naziva se ''koridor pomrčine''. Ovo razdoblje nije najmirnije vrijeme. Karmički događaji nam se događaju, jer počinje intenzivna aktivnost sjevernog i južnog lunarnog čvora, piše Atma.

Pomrčina Sunca određuje glavni smjer koridora pomrčine; pokazuje na kojem području ćemo dobiti karmičke lekcije. Pomrčina Mjeseca ima snažan utjecaj na emocionalnu sferu, moguće su oštre reakcije na različite događaje.

Unatoč turbulenciji koridora pomrčine, ne biste ga se trebali bojati: bolje je to shvatiti kao priliku za učenje novih karmičkih lekcija i duhovni rast.

Koridor pomrčine koji se približava započet će s pomrčinom Sunca u Vagi i završiti s pomrčinom Mjeseca u horoskopskom znaku Bika. Pitanje suradnje i partnerstva bit će relevantno za sve znakove Zodijaka.

Do kraja koridora pomrčine, naša potreba za stabilnošću i udobnošću će rasti, financijska pitanja zanimat će nas češće nego inače. No, upravo će ovih 6 horoskopskih znakova najjače osjetiti transformacijsku energiju koridora pomrčine:

1. Djevica

Koridor pomrčine savršena je prilika za vas da počnete blistati!

Predstavnici horoskopskog znaka Djevice već dugo rade na sebi: došlo je vrijeme da znanje i savjete iz Svemira koje ste dobili primijenite u praksi. Kraj koridora pomrčine bit će vam značajan u smislu društvenih veza: nova poznanstva, veliki broj društvenih događaja.

Financije su važna tema u vašoj karmičkoj lekciji. S jedne strane, mogu postojati impulzivne želje za trošenjem novca, s druge strane, postojat će stalni strah od nedostatka financija.

Tijekom ovog razdoblja važno je shvatiti da zaslužujete priznanje u svojoj zajednici, bilo da se radi o poslu, školi ili prijateljima.

Također je potrebno poraditi na sebi na području financija: pronađite ravnotežu između pretjerane štedljivosti i velikih troškova.

2. Rak

Možemo satima pričati o posebnom odnosu između Raka i njihovog vladajućeg planeta, Mjeseca. Rakovi posebno snažno osjećaju svaku promjenu Mjesečevog ciklusa.

Ovaj koridor pomrčine nastoji vam pomoći uvesti red u svoj život, posebno u područjima doma, obitelji i bliskih odnosa.

Pomrčina Sunca u Vagi proći će kroz vašu 4. kuću, koja je odgovorna za obitelj.

Važno je pripremiti se za kraj koridora pomrčine: početak sezone Škorpiona donijet će vam nove prilike u ljubavi.

Iskoristite početak razdoblja za rad na sebi i svojim iskustvima kako bi otvorenog srca krenuli u susret novim prilikama!

3. Vaga

Vage bi se trebale pripremiti za puno ozbiljnog rada na sebi: Sunce, Mjesec, Merkur i Mars bit će u vašem znaku u različitim razdobljima koridora pomrčine.

Početak koridora pomrčine bit će produktivan u društvenoj sferi: vaša energija bit će usmjerena na stvaranje snažnih partnerstava.

Međutim, postoji važna lekcija koju morate naučiti: morate pronaći ravnotežu između socijalizacije i svog unutarnjeg svijeta.

Pred kraj koridora pomrčine pojavit će se teme nesvjesnih strahova, duboko ukorijenjenih iskustava i vaše emocionalne prtljage, budući da će vas Lunarna pomrčina pronaći u 8. kući.

Budite spremni riješiti svoje strahove.

4. Škorpion

Najmirniji početak razdoblja koridora pomrčine očekuje Škorpione. Bit ćete uronjeni u svoj vlastiti svijet – utjecaj će imati pomrčina Sunca u vašoj 12. kući, koja je odgovorna za intuiciju.

Međutim, što je bliži početak vaše sezone, to će vaš svijet biti manje miran. I Merkur, Mars i Sunce će prijeći u vaš horoskopski znak. Ako je energija Vage smirenija i usmjerena na pronalaženje ravnoteže, onda je energija Škorpiona aktivnija, strastvenija, a ponekad i militantnija.

Pomrčina Mjeseca u Biku za vas znači kraj transformacijskog ciklusa i početak novog razdoblja.

Razmislite o tome kako se život promijenio u posljednje vrijeme: koje ste nove navike uveli u svoj život, čega ste se riješili, kako se promijenio vaš društveni krug. Ne zaboravite postaviti ciljeve za novo razdoblje u svom životu.

Upotrijebite svoje ogromne rezerve energije na kraju koridora pomrčine da se pripremite za novo poglavlje u životu!

5. Lav

Kao što je za Rakove pomrčina Mjeseca posebno razdoblje, tako je za Lava pomrčina Sunca jedan od najvažnijih događaja u Mjesečevom kalendaru.

Prisjetite se svojih misli o vezama ili obitelji ranije, primjerice tijekom retrogradne Venere. Sada je vrijeme da usporedite svoje misli i počnete praviti planove za budućnost.

Sunce u Vagi otvorit će vam mogućnosti za nova plodonosna poznanstva, a kvadrat Sunca i Plutona pomoći će vam da budete odlučniji.

Karijera je još jedno područje gdje vas očekuju promjene: ako ste skloni preuzimanju prevelike odgovornosti, onda vas čeka dar iz Svemira u obliku karmičke lekcije.

Ovaj koridor pomrčine pokazat će vam da je važno brinuti se o sebi, dati si priliku za odmor, provoditi vrijeme s voljenima, jer oni su vaše mjesto moći.

Koridor pomrčine je vrijeme kada biste trebali promijeniti svoj pristup poslu: lako možete zablistati na radnom mjestu i postići visoke rezultate bez pretjeranog rada.

6. Blizanci

Početak koridora pomrčine bit će kreativno produktivan za vas. Konjunkcije Sunca i Merkura (vaš vladajući planet) i Mjeseca i Merkura omogućit će vam da maksimalno oslobodite svoj kreativni potencijal.

Čak i ako prije niste bili zainteresirani za poeziju, u ovom ćete razdoblju primijetiti sklonost nesvjesnom rimovanju riječi. Prisutnost Merkura u Vagi dat će vam diplomaciju u izražavanju, a u mislima će vladati ravnoteža između emocija i racionalnosti.

Do kraja koridora pomrčine, Merkur će prijeći u horoskopski znak Škorpiona: promjena raspoloženja neće dugo čekati.

Ako će tijekom razdoblja Merkura u Vagi vaše analitičke sposobnosti posebno doći do izražaja, tada tijekom Merkura u Škorpionu možete osjetiti nelagodu: jake emocije će vas zavladati.

Iskoristite energiju Škorpiona u svoju korist: budite aktivni, zauzmite vodeću poziciju!

Razdoblje koridora pomračenja idealno je vrijeme da izrazite svoju kreativnost, posebno ako pjevate ili pišete poeziju.

Komunikacija je još jedno važno područje za vas: prijeći ćete iz diplomacije Vage u strastvenog Škorpiona. Energiju ovih znakova zodijaka vrijedi iskoristiti za dobro! Ne zaboravite da je ovo razdoblje vezano za karmičke lekcije i duhovni rast.

Kopirati
Drag cursor here to close