Počinje najizazovnije razdoblje u godini

5 znakova zodijaka na koje će retrogradni Merkur sudbinski utjecati

Što god planirali, svemir ima svoje planove pa je bolje ne započinjati ništa novo i veliko, ali bilo bi sjajno ponoviti i završiti stare projekte.
Lifestyle / Flash | 22. 08. 2023. u 19:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počinje najizazovnije razdoblje u godini, ali nekome može donijeti i najvažniji događaj u životu. Astrologinja otkriva tko bi se trebao najviše pripremiti za ovo razdoblje.

Vežite svoje pojaseve! Kolovoz nastavlja rušiti rekorde kao najteži mjesec 2023.. Tijekom ovog razdoblja sve naše komunikacije, bilo kakvi poduhvati i događaji će ili biti usporeni ili će biti podvrgnuti strogoj prilagodbi Svemira, piše Atma.

Što god planirali, svemir ima svoje planove pa je bolje ne započinjati ništa novo i veliko, ali bilo bi sjajno ponoviti i završiti stare projekte.

Ovaj retrogradni Merkur posebno će biti aktualan za sljedećih pet znakova zodijaka, kao i za osobe rođene 9., 10., 11., 12., 13., 14. i 15. rujna. U vašem životu dogodit će se najsjajniji događaji koji će vašu sudbinu okrenuti naglavačke.

5 znakova zodijaka na koje će retrogradni Merkur sudbinski utjecati

Djevica

Retrogradni Merkur pratit će vaš znak, što znači da ćete vjerojatno promijeniti svoj izgled i vratiti se na stari imidž. Također, prepravljat ćete svoj životopis ili neke važne dokumente iz vaše prošlosti.

Vjerojatno će događaj utjecati na vašu karijeru – vaša se pozicija može promijeniti.

Merkur neće biti samo u vašem znaku – on će stvoriti opoziciju sa Saturnom iz vašeg sektora odnosa.

To znači da ćete s obzirom na to da se u vašem životu pojavljuje ozbiljnija publika (klijenti, poslodavci, muškarac), cijeli kolovoz i rujan raditi na svom imidžu.

Na primjer, promijenite svoj stil u poslovniji ili promijenite svoju sliku u očima drugih.

Sve to za vaš budući uspjeh koji vas čeka do svibnja 2024. godine.

Blizanci

Retrogradni Merkur počinje preoblikovati vaše mjesto stanovanja, odnosno krenut ćete s renoviranjem, traženjem novog stana ili prikupljanjem dokumenata/informacija o postojećem domu.

Možete se odlučiti na prodaju stana ili ćete promijeniti nešto u postojećem stanu.

Imajte na umu da je Venera retrogradna do 4. rujna – ne ulažite velika financijska ulaganja u svoj stan, kupujte minimalno ono što vam je potrebno.

Također, u vašu kuću može doći rođak ili ćete otići u posjet majci, obitelji.

Ako ste imali težak odnos s majkom, tada ćete do 15. rujna komunicirati s njom i razgovarati o ovoj situaciji.

Ribe

Retrogradni Merkur počinje mijenjati vaš odnos prema ljubavi – do 15. rujna doslovno će vas tjerati da trezveno analizirate partnera i procijenite koliko vam odgovara njegov odnos prema vama.

Bivši partner će vam se vratiti, ali samo zato da se trezveno procijenite i počnete shvaćati stvari ozbiljnije.

Sve se vrti oko Saturna koji je sada u vašem znaku – do 2025. morate postati zreliji, samodostatniji, što znači da je vrijeme da shvatite koga puštate u svoj život.

Do 15. rujna imat ćete rasprave u odnosima s drugima, vjerojatno ćete morati preispitati kako se postavljate u očima drugih ljudi.

Strijelac

Retrogradni Merkur radi na vašoj životnoj svrsi – mogli biste imati ozbiljan unutarnji dijalog o tome kako su vaša karijera i ukupni status u skladu s vašim vrijednostima.

Vjerojatno možete početi mijenjati profesiju ili će vam se bivši šef javiti s prijedlogom da se ponovno uključite u neki projekt ili da se vratite na radno mjesto na kojem ste radili. Učinite to, tamo možete dobro zaraditi.

Također, sada možete promijeniti status, na primjer, pokrenuti postupak prikupljanja dokumenata za razvod.

Već u lipnju 2024. Jupiter će ući u vaš sektor veza, tako da sadašnjim postupcima možete pripremiti teren za novu ozbiljnu vezu.

Bik

Ljubav prema sebi je ono na čemu Merkur želi da proradite pa će vas do 15. rujna tjerati da se prisjetite onoga što vam je nekada žarilo srce i donosilo puno zadovoljstva.

Retrogradni Merkur bit će u vašem sektoru sreće, kreativnosti i ljubavi pa možete započeti dopisivanje s bivšim partnerom ili simpatijom kako biste ''ponovno analizirali'' što vam zaista pričinjava radost.

Moguće je da će vam komunikacija s nekim ljudima iz prošlosti doprinijeti samopouzdanju.

Također, ovaj sektor je odgovoran za djecu, tako da bi sada postupak prikupljanja testova za začeće mogao biti uspješan. Do 15. rujna možda ćete imati situaciju planiranja trudnoće, ali do sredine mjeseca možete saznati o skoroj nadopuni u obitelji.

Ako trudnoća nije bitna, onda se cijeli mjesec možete baviti pitanjem djeteta – promijeniti mu vrtić, školu, prikupiti neke dokumente.

Kopirati
Drag cursor here to close