Trostruki povratak legendi

Mostarski bend izdaje čak tri albuma u godini dana!

Moderna tehnologija konačno je omogućila da se publici predstave svi radovi mostarske grupe Bad Blues Band Bulevar, koja dogodine obilježava 30 godina postojanja.
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2023. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već je legendarna priča o mostarskom bandu Bad Blues Band Bulevar i njihovom nikad objavljenom, a kroz sve ove godine uredno pripremanom i prosviranom albumu, prigodnog imena, "Nikad izdan, nikad prodan".

No, vremena se mijenjaju i stvari ipak na kraju sjednu na svoje mjesto, pa će tako u vremenu modernih tehnologija Bad Blues Band Bulevar ne samo konačno izdati album, nego će ga slijediti još dva albuma!

Upravo ovih dana na Youtube su postavljene dvije nove pjesme, koje će, svaka sa svoje strane, najaviti dva albuma koja izlaze na jesen u cijelosti. Pjesma pod nazivom „Blaze Bluz“ najavljuje već spomenuti i album sada već kultnog naziva „Nikad izdan, nikad prodan“, a u pitanju je blues u kojem se instrumentalno nameće egzotični instrument džumbuš, tradicionalni turski instrument nalik na američki bendžo. Pjesma vuče korijene nastanka još otprije petnaest godina.

Druga objavljena pjesma nosi naziv "Orwell" i najavljuje album pod nazivom "Izdan". Ona je pomalo apokaliptične atmosfere i potpuno se tekstom referira na grandiozna djela Georgea Orwella – "1984" i "Životinjska farma". 

Oba albuma, rekli smo, izlaze ove jeseni, dok će Bad Blues Band Bulevar, u okviru obilježavanja tridesete obljetnice postojanja grupe, s projeća izdati i treći album pjesama, pogađate, pod nazivom "Prodan".

Kopirati
Drag cursor here to close