A koja će vam se sigurno svidjeti

3 savjeta kako se pripremiti za proljeće

Lifestyle / Flash | 18. 03. 2023. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MARIA | Content Creator | Lifestyle (@mariya_tih)

Poslije zime i hladnijih dana mnogi od nas teže izmjenama i to ne samo u ormaru ili unutar enterijera već tražimo i neku vrstu ažuriranja sebe.

Bonjour.ba savjetuje da se fokusirate na nove ciljeve i konkretna ažuriranja koja funkcionišu i lako su primjenjiva na svakoga.

Vrijeme je za novu frizuru

Trik koji uvijek radi čuda za našu psihu. Nije potrebno mnogo šišati dužinu - korisno je jednostavno podšišati vrhove kako biste izgled kose doveli u red. A ako ste raspoloženi za promjenu, poput nove boje kose, ovdje donosimo trendove koji će vam pomoći da zablistate.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Naji (@knaji)

Obnovite ormar

Poslije zimskih kaputa, džempera i toplih rukavica trebamo sa prvim sunčanim danima malo ugoditi sebi i razmaziti se sa novom haljinom, torbom ili trendy obućom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mitten State Barbie (@mittenstatebarbie)

Stavite sebe u fokus

Treći mjesec je odlično vrijeme da počnete pripremati svoje tijelo za ljeto, trenirajte, provodite više vremena na otvorenom i koži vratite odmoran i njegovan izgled.

Izbjegavajte kupovanje nove kreme ili losiona tek kada je koža već snažno nagovijestila da nešto nije oki. Unaprijed se pobrinite da bude njegovana i ozbiljno pristupite beauty rutini i što je najvažnije, napravite rutinu njege lica sa SPF zaštitom od najmanje 15.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Isabella Thordsen Bell (@isabellath)

Kopirati
Drag cursor here to close