Najnoviji intervju

Nikolina Pišek: Vjerojatno bi bilo bolje za mene da sam se ponašala kao 'dobra udovica'

Pišek se osvrnula i na hajku srpskih te pojedinih hrvatskih medija koja je uslijedila nakon Vidojeve smrti, a koja se uglavnom ticala njenog odnosa sa svekrom Mišom Grofom.
Lifestyle / Flash | 17. 03. 2023. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Nikolina Pišek

Nikolina Pišek progovorila je u najnovijem intervjuu o smrti supruga Vidoja Ristovića i posljedicama i utjecaju njegovog preranog odlaska na nju i njenu obitelj.

"Trudim se nekako vratiti u normalu jer naprosto to moram učiniti zbog svoje obitelji, okoline, kćerke koja definitivno ovisi o meni, koja gleda u mene i koja reflektira moje emocije. Tako da, ukoliko sam ja loše, i ona je loše", ispričala je u razgovoru s Mojmirom Pastorčić tijekom gostovanja u RTL Direktu a koje prenosi Index.

Privremeno splasnulo

Osvrnula se i na hajku srpskih te pojedinih hrvatskih medija koja je uslijedila nakon Vidojeve smrti, a koja se uglavnom ticala njenog odnosa sa svekrom Mišom Grofom.

"To je sad privremeno splasnulo. Ja sam podigla neke tužbe protiv medija koji su iznosili neke stvari. Ne želim ići u nekakve dugotrajne procese i ne zanima me nikakva financijska korist. Samo želim da se to stiša i da imamo pravo na neko dostojanstveno prolaženje kroz cijelu tu temu. Svi znamo za slučaj Severine, koja isto proživljava neviđen medijski progon za njezine privatne situacije", rekla je.

"To je jako nedostojanstven položaj za bilo koju osobu. Pogotovo žensku, koja je ujedno i majka i koja mora i raditi i javno djelovati na sceni. Mislim da je to nevjerojatno teško iskustvo... U Srbiji me nije iznenadilo jer sam to očekivala na neki način, iako nisam baš očekivala tom žestinom. Kad je krenulo, znala sam da će biti gadno i da je bitka protiv toga izgubljena."

"Progon udovica prisutan je u našem društvu"

"Iznenadio me hrvatski pristup, ali opet, koliko god se ograničavali na hrvatske i srpske medije, medijski prostor je jedinstven i vijesti cirkuliraju bez obzira na to na čijim portalima se nalazile. Teško ih je ignorirati. Moram priznati da su ih naši kolege malo ipak ublažavali i modificirali tako da nisam bila nazivana nekim imenima koja ne mogu izgovoriti ovdje", rekla je.

Prokomentirala je i činjenicu da je Miša Grof na Vidojev grob postavio nadzorne kamere.

"Bilo bi mu bolje da ih ipak postavi ispred škole svoje unuke, možda da bude dobar djed, da je povremeno vidi. Makar pred školom, ako nikako drugačije", poručila je.

"Vjerojatno bi bilo bolje za mene da sam se ponašala kao 'dobra udovica', iako sumnjam da bi to bilo dovoljno dobro u mom slučaju, mislim da su se ovdje baš tendenciozne struje formirale da se mene diskreditira od strane dotičnog. Da sam bila u crnom, možda bi se dogodilo nešto slično tome, ali mislim da je taj progon udovica, tihi progon, prisutan jako dugo u našem društvu, ne samo u našem, na cijelom Balkanu", zaključila je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kopirati
Drag cursor here to close