Trendovi

Ne mora biti dosadno: Nikad odvažniji blejzeri za proljeće

Lifestyle / Moda | 01. 03. 2023. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Who What Wear UK / Nikad odvažniji blejzeri za proljeće

Nadamo se da ste vodili dobru brigu o svom klasičnom crnom blejzeru, jer bi bio pravi grijeh za nadolazeću sezonu kupiti sako koji je – običan.

Boje 

Modni komad koji nam je do sad služio kao dio bezvremenske kapsulne kolekcije kojim smo upotpunjavali svaku kombinaciju kojoj je nedostajalo "nešto", na proljeće 2023. iz sporedne uloge prelazi u glavnu i na sebe poziva svjetla reflektora.

Blejzeri za proljeće 2023. godine puni su karaktera, piše Journal

Tko bi rekao da ćemo na proljeće poželjeti nositi lila blejzer, i to od satena? Nove kolekcije pune su ljubičastih blejzera koji će, kako se čini, biti pravi hit sezone, ali i mekanih, glamuroznih blejzera od satena koje ćemo kombinirati s trapericama ili pripadajućim hlačama kako bi se dobio power suit efekt. Blejzeri za proljeće još su jedan razlog zbog kojeg ne možemo dočekati toplije vrijeme.

Da, crni, tamnoplavi i karirani blejzeri i dalje će biti u trendu, no nadglasat će ih jaknice s karakterom, bez obzira na to o kojem je materijalu ili stilu riječ.

Stil 

Blejzeri u military stilu jednako su dobrodošli kao i blejzeri od čipke, a uz sakoe u Chanel stilu, koji su modni megahit 2023. godine, velika novost su blejzeri s atipičnim kopčanjem i vezanjem, kao i oni s gumbima koji privlače pozornost.

Trendi francuski dizajner Jacquemus, samo je jedan od modnih kreativaca koji su dizajnirali sakoe s kopčanjem pomaknutim u jednu stranu, a neobično atraktivne blejzere lako ćete pronaći i u high street trgovinama.

Još jedan zanimljiv trend u svijetu blejzera su kratko odrezane jaknice koje odlično pristaju uz ponovno moderne široke traperice i hlače. Odvažnije žene nosit će ih uz crop topove, no jednako dobro pristaju uz uske T-shirtove i oversized košulje muškog kroja.

Blejzeri za proljeće zabavniji su no ikad, a mi vam donosimo pregled od 30 komada koji su nas osvojili! Pokušajte im odoljeti.

Kopirati
Drag cursor here to close