Uživanje

Ne zaboravite na dozu svježine na svojem balkonu

Za živopisan izgled birajte jastuke raznih boja i uzoraka. Ako želite nešto mirnije ili romantičnije, upotrijebite neutralnije boje i suptilnije uzorke.
Lifestyle / Flash | 27. 05. 2023. u 19:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Ne zaboravite na dozu svježine na svojem balkonu

Balkon je ono mjesto u stanu koje u toplijim mjesecima mnogi rado pretvaraju u omiljenu oazu za ispijanje kave, uživanje u dobroj knjizi, upijanje sunčevih zraka, druženje s prijateljima...

U svakom slučaju, zaljubljenici u svaku vrstu boravka na otvorenom žele da na njihovu balkonu vlada ugodna atmosfera. Srećom, pomoću nekoliko dodataka taj učinak nije teško postići. Treba vam samo malo volje i truda.

  Svijeće i lampice za ljepši ugođaj noću

Kada je u pitanju namještaj, na svom balkonu izmjenjuje udobni kauč, stol i stolice, pa čak i ljuljačku... Koristi detalje poput dekica i jastuka kako bi udobnost bila zagarantirana, a u cijeloj priči nezaobilazno mjesto imaju i biljke.

Jastuci i dekice

U nekom trenutku dekice više nećete trebati, ali bit će vam omiljeni dodatak u prohladnim proljetnim jutrima i večerima. U svakom slučaju, jastuci i dekice ključni su dodaci za dodavanje topline i udobnosti vašem balkonu. Ako imate mali balkon i nemate prostora za kauč, jednako lijepi i korisni bit će i na stolicama.

Za živopisan izgled birajte jastuke raznih boja i uzoraka. Ako želite nešto mirnije ili romantičnije, upotrijebite neutralnije boje i suptilnije uzorke.

  Za živopisan izgled birajte jastuke raznih boja i uzoraka

Svijeće i lampice

Svijeće možete staviti, primjerice, na stol, dok lampicama možete ukrasiti ogradu ili strop balkona. U svakom slučaju, ovo su dodaci zbog kojih će vaš balkon u večernjim satima izgledati vrlo lijepo i romantično.

Biljke

Ne zaboravite na dozu svježine na svojem balkonu, za koju su najbolje biljke, zahvaljujući kojima ćete se osjećati kao da ste u kontaktu s prirodom.

Detalj zbog kojeg će biljke izgledati još čarobnije su tegle. Odaberite lijepe i zanimljive modele koji će vaš balkon učiniti još ljepšim mjestom.

Zaljubljenici u umjereno, primjerice, mogu se koristiti teglama prirodnih, neutralnih boja, poput bijele i sive, i zelenim biljkama.

 Ne zaboravite na dozu svježine na svojem balkonu

Ako ipak želite nešto veselije, možete upotrijebiti, primjerice, žute ili ružičaste posude i biljke koje imaju cvjetove, poput ruža.

Ta tri dodatka bit će dovoljna da vaš balkon ovo proljeće zasja u punom sjaju i postane omiljeni dio vašeg doma.

 

Kopirati
Drag cursor here to close