Sretan rođendan!

100 najboljih čestitki za rođendan - iznenadite Vaše voljene

U potrazi ste za čestitkom za rođendan koja će oduševiti dragu osobu na njezin poseban dan? Onda ste na pravom mjestu!
Lifestyle / Flash | 11. 07. 2023. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođendan je odlična prilika da podsjetimo voljene osobe koliko nam znače i koliko smo blagoslovljeni što su dio našeg života. 

U ovom članku smo napravili kolekciju najljepših čestitki za rođendan koje smo našli na različitim izvorima. Bez obzira tražite li originalne čestitke za rođendan, one emotivne ili pak one mudre, imamo nešto za svakoga od Vas.  

Inspirirajte se te pronađite prave riječi koje će otopiti srca onih koje najviše volite!

Čestitke za rođendan mužu

1."Dragi moj, tvoj rođendan je dan kada slavim tebe, ali i dan kada slavim sreću što si u mom životu. Sretan rođendan, ljubavi!"

Čestitke za rođendan supruzi

1. "Sretan rođendan, moja zvijezdo vodiljo! Ti si svjetla točka u mom životu i bez tebe ništa ne bi bilo isto. Volim te više nego što ćeš ikada znati."

2. "Sretan rođendan, draga moja. Sa svakim novim danom, tvoja ljepota je sve veća. Ti si poput vina, sve bolja s godinama. Volim te."
 
3. "Za rođendan, želim ti isto što mi ti pružaš svaki dan - bezgraničnu ljubav, toplinu i sreću. Sretan rođendan, moja prekrasna suprugo."
 
4. "Sretan rođendan mojoj snazi, mojoj inspiraciji i mom svemu. Ti si pokretač svega dobrog u mom životu. Hvala ti što si uvijek tu."
 
5. "Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!"
 
6. "Najdraža moja, sretan ti rođendan. Ti si moj san koji se ostvario, moj kompas kad se izgubim i moja sreća svakog dana. Volim te."
 
7. "Želim ti ono sto se nitko nije sjetio da ti poželi a što iščekuješ šuteći. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš, bude ti ispunjeno. Sretan rođendan ljubavi!"
 
8. "Sretan rođendan, najdraža moja. Tvoj rođendan je za mene poseban dan, jer sam dobio najveći poklon - tebe u mom životu. Hvala ti što postojiš."
 
9. "Sretan rođendan, draga. Moj život je poput prekrasnog putovanja, a ti si moja savršena suputnica. Hvala ti što dijeliš ovu avanturu sa mnom."
 
10. "Tvoj rođendan je dan kada je svijet postao ljepše mjesto. Sretan rođendan, najdraža. Hvala ti što činiš moj svijet ljepšim svakim danom. Volim te!"

Rođendanske čestitke za majku

1. "Draga mama, sretan ti rođendan! Tvoja ljubav je poput sunca koje uvijek sja, čak i kada ne vidim. Tvoje riječi su moja svjetlost u tami. Hvala ti što si uvijek tu za mene. Želim ti dan pun ljubavi i sreće.

 - 100 najboljih čestitki za rođendan - iznenadite Vaše voljene

 
2. "Sretan rođendan, najdraža moja mama! Ti si moj kompas, moj svjetionik u nevremenu, moja utjeha u tuzi. Tvoja ljubav me uvijek vodi kući. Volim te!."
 
3. "Draga mama, sretan rođendan! Tvoja ljubav je poput nježne pjesme koja mi umiruje srce. Tvoje su riječi najljepša melodija. Hvala ti što si uvijek tu za mene. Želim ti sretan i radostan dan!"
 
4. "Sretan rođendan, mama! Ti si moja prva ljubav, moja najveća podrška, moj najsigurniji zaklon. Tvoja ljubav je poput tople deke koja me uvijek štiti. Neka svaki tvoj dan bude ispunjen ljubavlju i srećom."
 
5. "Draga mama, sretan rođendan! Tvoje su ruke uvijek tu da me podignu, tvoje riječi uvijek tu da me ohrabre. Tvoja je ljubav moja snaga. Volim te neopisivo!."
 
6. "Sretan rođendan, mama! Ti si moje sunce, moja zvijezda, moj svijet. Tvoja je ljubav moje najveće blago. Želim nam još puno zajedničkih godina zajedno. Uživaj u svom danu!"
 
7. "Nije mi teško da budem najbolja, jer me je NAJBOLJA žena i rodila. Sretan ti rođendan majko!."

8. "Za cijeli svijet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si cijeli svijet. Sretan rođendan majčice!"

9. "Zaboravi svu tugu, muku i boli. Na današnji dan samo voli. Nikom ne dozvoli da ti sreću kvari… Sretan rođendan i neka ti se sve što poželiš ostvari."

10. "Sretan rođendan, mama! Tvoja je ljubav poput cvijeta koji uvijek cvjeta, bez obzira na godišnje doba. Tvoje su riječi poput najljepše melodije. Želim ti dan ispunjen srećom i ljubavlju, dan koji će ti donijeti toliko radosti koliko mi ti donosiš svaki dan."

Rođendanske čestitke za oca

1. "Dragi tata, želim ti sretan rođendan, i najbezbrižnije dane koji slijede, da te ne pokolebaju tvoje sijede vlasi, jer su one pokazatelj tvog požrtvovanja za mene. Volim te!"

 - 100 najboljih čestitki za rođendan - iznenadite Vaše voljene

2. "Dragi tata, sretan rođendan! Tvoja snaga je moj oslonac, tvoja mudrost je moj vodič. Tvoja ljubav je moj najveći dar. Neka tvoj dan bude ispunjen ljubavlju i srećom koliko ti meni donosiš svaki dan."
 
3. "Sretan rođendan, tata! Ti si moj heroj, moja tvrđava, moj svijet. Tvoja ljubav je poput svjetionika u mom životu. Želim ti dan pun radosti, smijeha i ljubavi."
 
4. "Tata,  sretan rođendan! Tvoje ruke su uvijek tu da me podignu, tvoje riječi su uvijek tu da me ohrabre. Hvala ti za sve. Volim te!"
 
5. "Sretan rođendan, tata! Ti si moja snaga, moj oslonac, moja inspiracija. Tvoja ljubav je poput svjetlosti koja mi osvjetljava put. Želim ti dan ispunjen srećom i ljubavlju."
 
6. "Sretan rođendan mom zaštitniku, savjetniku i najvjernijem prijatelju! Mom uzoru i mom čuvaru od nevolja i tuge! Volim te najviše na svijetu, i svjestan sam da se jednom takva veličina rađa, a još sretniji jer si ti moj otac! "
 
7. "Jednom se rađaju tako posebni i veliki ljudi, koji znaju sve i koji mogu sve za svoju djecu! Hvala ti što si mi pružio ljubav i pokazao mi put kojim treba da idem!. Sretan rođendan!"
 
8. "Dragi tata, sretan rođendan! Tvoja ljubav je kao najtopliji zagrljaj na hladan dan, tvoje riječi su kao nježna pjesma koja mi donosi utjehu. Neka tvoj rođendan bude ispunjen svim ljepotama svijeta."
 
9. "Neka ti je život zdravlje, sreća, nada, i budi najbolji kao i nekada! Sretan rođendan dragi tata, neka ti sve najbolje želje iz mog srca pokucaju danas na vrata!."
 
10. "Današnji dan je savršena prilika da mi kažeš sve što želiš, današnji dan je savršena prilika da budeš opušten, vedar i raspoložen. Neka u tvojoj glavi bude misao sreće, neka u tvom srcu bude ljubav. Sretan rođendan tata!"

Čestitke za rođendan bratu

1. "Brate, danas je tvoj dan i želim ti ništa manje od sjajnog. Hvala ti što si uvijek bio uz mene. Sretan rođendan!"

 
2. "Sretan rođendan mom nevjerojatnom bratu! Hvala ti što si uvijek tu da me nasmiješ, da me podržiš i da mi budeš prijatelj. Volim te, brate!"
 
3. "Neka svaki dan tvog života bude blagoslovljen zracima nade, radosti, ljubavi i sunca. Sretan rođendan, brate!"
 
4. "Sretan rođendan, brate! Želim ti dan pun radosti, smijeha i ljubavi. Uvijek si bio moja najveća podrška i zauvijek ćeš to ostati."
 
5. "Brate, tvoj rođendan je prilika da slavimo tebe, ali i da se zahvalim na svemu što si učinio za mene. Sretan rođendan, brate, želim ti sve najbolje!"
 
6. "Danas sam se sjetio nekih starih uspomena i uživao prizivajući sjećanja na naše djetinjstvo. Znam da je toplina tih nevinih dana još uvijek s nama i da će uvijek biti tu. Sretan rođendan mom heroju!"
 
7. "Hvala ti što si mi pokazao što je prava dobrota,  što si prikrio sve moje male i velike nestašluke, i darovao mi osmijeh za laku noć, što si me pazio i čuvao kao mama i tata!. Sretan rođendan."
 
8. "Brate, sretan rođendan! Želim ti dan pun radosti i smijeha. Ti si moja snaga, moj prijatelj i osoba kojoj se uvijek mogu obratiti."
 
9. "Sretan rođendan, brate! Želim ti godinu ispunjenu srećom, ljubavlju i uspjehom. Ti si pravo blago u mom životu i hvala ti što postojiš."
 
10. "Niti jedno blago na zemlji ne može da se usporedi s ljubavlju brata. Želim ti sretan rođendan, dragi moj brate! Voli te tvoja sestra!" 

Rođendanske čestitke za sestru

1. "Sestro, ti si moja prva prijateljica, moja najdraža suparnica, ali najvažnije, moja zauvijek saveznica. Sretan rođendan!"

Rođendanske čestitke za sina

1. "Bez obzira na to da li si mladi tinejdžer ili odrastao čovjek, zauvijek ćeš biti naš mali snop svjetlosti i radosti. Sretan ti rođendan!"

Čestitke za rođendan kćeri 

1. "Moje će srce uvijek kucati za tebe; moje misli će se uvijek vrtjeti oko tebe jer ti si najdragocjeniji dar koji je dao Bog. Sretan ti rođendan draga kćeri!"

 - 100 najboljih čestitki za rođendan - iznenadite Vaše voljene

2. "Na današnji dan, prije mnogo godina, ti si donijela sunce u moj svijet. Tvoje su oči bile najsjajnije zvijezde koje sam ikad vidjela. Sretan rođendan, moja draga kćeri, želim ti sve što i ti sama sebi potajno želiš."
 
3. "Draga moja kćeri, srce moga srca, sretan ti rođendan! Tvoj je život najdivnija pjesma koju sam ikad napisala. Želim ti ljubav i radost u mjeri koliko ti meni donosiš svakog dana. Volim te više nego što riječi mogu izraziti!"
 
4. "Sretan rođendan, ljubavi moja, neka tvoj svijet bude uvijek ispunjen ljubavlju, srećom i smijehom. Volim te do neba i nazad!" 
 
5. "Sretan rođendan, mali anđele! Od prvog trenutka kada sam te držala u naručju, znala sam da ćeš promijeniti moj svijet. I zaista jesi. Tvoj osmijeh, tvoja sreća, tvoja ljubav - to je sve što mi treba. Želim ti dan ispunjen čarolijom i radosti!"
 
6. "Ponekad se pitam čime sam zaslužio kćer kao što si ti. Uvijek zahvaljujem Bogu što mi je dao tako promišljenu, ljubaznu i osobu punu ljubavi. Sretan rođendan! Volim te beskrajno!"
 
7. "Život je ono što sama od njega stvoriš, i samo gledaj visoko i koračaj ponosno i pravo! Prati svoje snove i uživaj u svakom novom danu, srce je nama puno kada si ti ispunjena radošću! Sretan rođendan najdivnije naše malo biće! Vole te tvoji mama i tata!."
 
8. "Sjećam se tvojih prvih koraka, tvojih prvih riječi i osmijeha, prvih nestašluka i neposlušnosti! I svega se sjećam s radošću, sada kada si odrasla i postala svoja! Želim ti najsretniji dan i da ti svaki rođendan kao i ovaj, bude ispunjen radošću i veseljem!"
 
9. "Na današnji dan, moja ljubav je dobila ime - tvoje ime. Od tada, ti si moj svijet, moje srce, moj život. Sretan rođendan, kćeri moja, neka tvoj dan bude ispunjen ljubavlju i srećom!"
 
10. "Da si nam uvijek sretna, zadovoljna, zdrava i zaljubljena! Da te tuga zaobiđe a da te briga ojača, i da živiš onako kako si ti sanjala, puno te volimo i želimo sve najbolje od srca! Sretan rođendan!" 

Čestitke za rođendan prijateljici  

1. "Proslavi rođendan onako kako slaviš ljubav – radosno, energično i s osmijehom. Sretan ti rođendan draga prijateljice!"

 

2. "Danas nije samo novi dan, već je i početak nove, divne avanture. Svitanje novog doba, otvaranje poglavlja koje još uvijek čeka da se ispiše. Želim ti da osvojiš svaki trenutak i otkriješ svaki dar koji ti život pruža na ovom prekrasnom putovanju. Sretan rođendan."
 
3. "Danas si možda starija nego jučer, ali si ipak mlađa nego sutra. Budi pozitivna i pripremi se za najbolje godine koje tek dolaze… Sretan rođendan!"
 
4. "Život te nije ni mazio ni pazio, ali ništa ti nije stalo na put. Tvoja radost življenja je primjer svima nama kako živjeti punim plućima. Sretan rođendan najdraža!"
 
5. "Sretan rođendan, moja najdraža prijateljice! Tvoje prijateljstvo je most koji povezuje moje srce sa svijetom. Neka ti ovaj dan donese radost i ljubav, baš kao što ti meni donosiš svaki dan."


6. "Draga moja, sretan rođendan! Tvoje prijateljstvo je dar za koji sam svaki dan zahvalna. Ti si moja sestra po srcu, moj oslonac u nevolji i moje svjetlo u tami. Želim ti sve najbolje u životu."
 
7. "Sretan rođendan, prijateljice moja! U tvom osmijehu nalazim radost, u tvom zagrljaju nalazim utjehu, a u tvom prijateljstvu nalazim blagoslov. Neka tvoj dan bude ispunjen srećom!"
 
8. "Koliko se zemlja oko Sunca kreće toliko ti želim ljubavi i sreće. Sretan rođendan!"
 
9. "Da ti poželim da budeš dobra ne mogu jer si najbolja! Da ti poželim da budeš lijepa ne mogu jer već si najljepša! Poželjet ću ti samo zdravlje i sreću i novih rođendana punu vreću! Sretan rođendan!"
 
10. "Draga moja, sretan rođendan! Hvala ti za svaki savjet, svaki trenutak proveden s tobom i svaku utjehu. Želim ti sve najbolje u životu jer ništa manje ni ne zaslužuješ!" 

Rođendanske čestitke prijatelju 

1. "Dragi prijatelju, sretan rođendan! U tvom prijateljstvu pronašao sam blago koje ne može izmjeriti nijedan dragulj. Hvala ti što si dio mog života i nikad se nemoj mijenjati." 

 - 100 najboljih čestitki za rođendan - iznenadite Vaše voljene

2. "Sretan rođendan, prijatelju moj! Ti si moj kompas u ovoj oluji života, moja sigurna luka u svim vremenima. Tvoje prijateljstvo je svjetionik na mom putu. Neka tvoj dan bude ispunjen srećom i blagoslovom." 

3. "Dragi prijatelju, sretan rođendan! Tvoje prijateljstvo je kao najtopliji zagrljaj, uvijek tu kada mi je najpotrebnije. Tvoj osmijeh mi donosi sunce, čak i u najtmurnijim danima. Neka tvoj dan bude pun ljubavi i sreće!" 

 4. "Neka te put u životu uvijek vodi do prave ljubavi, istinske sreće i prekrasnih postignuća. Sretan ti današnji dan, prijatelju! " 

5. "Kad se osvrnem na najradosnije dane u svom životu, obično imaju jednu zajedničku stvar - ti si bio dio njih. Sretan rođendan prijatelju!" 

6. "Sretan rođendan, prijatelju! Ti si moje sunce nakon kiše, moja radost nakon tuge. Neka tvoj dan bude svijetao kao tvoj osmijeh, i ispunjen srećom koju zaslužuješ." 

7. "Prijatelji su poput djeteline s četiri lista – teško ih je pronaći, ali sreća je što ih imaš. Sretan rođendan!."

 8. "Ti si tako velikodušna i fantastična osoba i tako sam sretan i blagoslovljen što te imam u svom životu. Želim ti prekrasan rođendan uz obilje blagoslova!" 

9. "Dragi prijatelju, sretan rođendan! Tvoje prijateljstvo je poput zvijezde na mom nebu, uvijek svijetlo i postojano. Neka ti ovaj rođendan donese samo sreću i ljubav, baš kao što ti meni donosiš." 

10.  "Nadam se da će ova i naredne godine biti ispunjene avanturama, osmijesima i otkrićima. Sretan rođendan moj dragi prijatelju!" 

Za kraj Vam želimo da iz naše bogate zbirke čestitki za rođendan nađete onu pravu za Vaše voljene i da im pokažete koliko Vam znače. Uz savršen rođendanski dar i odgovarajuću čestitku, usrećit ćete drage osobe i učiniti njihov dan još posebnijim!

Kopirati
Drag cursor here to close