Promicanje mira

Uspješno završen koncert ''Svečanost svjetla''

U sklopu ove manifestacije upriličen je i humanitarni koncert pod nazivom ''Svečanost Svjetla'' u organizaciji plesnog studija B-Dance i odreda izviđača ''Radobolja'' Mostar.
Kultura / Vjera | 17. 12. 2021. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svake godine u vrijeme došašća u Beču se okupe izaslanstva skauta kako bi na ekumenskom slavlju u jednoj od crkava upalili svoje svjetiljke sa svijeće donesene iz Betlehema te Svjetlost prenijeli svim ljudima dobre volje diljem Europe, promičući tako na simboličan način mir, slogu i ljubav među ljudima.

U sklopu ove manifestacije upriličen je i humanitarni koncert pod nazivom ''Svečanost svjetla'' u organizaciji plesnog studija B-Dance i odreda izviđača ''Radobolja'' Mostar.

U bogatom i zanimljivom programu kojeg su priredili Plesni studio B-Dance, Romeo Nikolić, grupa Sinergija, Ivo Jurić, Mario Zovko, HKUD sv. Ante Cim i ples na svili Vermelho uživali su brojni posjetitelji.

''Raduje nas činjenica da je manifestacija postala važan društveni događaj u gradu koji se svake godine širi na nove župe, bolnice, domove i druga mjesta na kojima se okupljaju ljudi dobre volje'', priopćili su organizatori

Kopirati
Drag cursor here to close