Nešto novo

"Ramazan u Mostaru 2024": U nedjelju svratite na Stari most

Kako ističu organizatori, u posebnom posebnom arhitektonskom okruženju, ispod spomenika kulture i mira građani će zajedno obilježiti radost dolaska ramazana.
Kultura / Vjera | 09. 03. 2024. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekcija tematske video animacije povodom ulaska u mjesec ramazan bit će održana u nedjelju 10. ožujka od 20:30 do 22:00 sati na Starom mostu u Mostaru.

Događaj se održava u sklopu manifestacije "Ramazan u Mostaru 2024".

"Pozivamo građane i posjetitelje grada da nam se pridruže u navedenom terminu na platou ispod Starog mosta kako bismo zajedno uživali u prelijepom prizoru, kojeg do sada nismo imali priliku vidjeti u našem gradu. Jedinstvenim prizorima pokretne animacije sa motivima svojstvenim ramazanu i Mostaru na dostojanstven, lijep i zanimljiv način najavit ćemo mjesec ramazana", priopćeno je iz Organizacijskog tima "Ramazan u Mostaru".

Foto: PR / Počinje "Ramazan u Mostaru 2024"

Kako ističu, u posebnom posebnom arhitektonskom okruženju, ispod spomenika kulture i mira građani će zajedno obilježiti radost dolaska ramazana.

"Najavljujemo i da će ulica Braće Fejića, Mala Tepa, Kujundžiluk i dijelovi Starog grada s početkom ramazana ove godine biti posebno osvjetljene u čast mjeseca ramazana i bit će lijep ambijent za sve naše građane i posjetitelje za večernje šetnje i aktivnosti", naveli su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close