U mom srcu Vatra

4.000 ljudi u Pecari pjesmom slavilo Boga

"Teško je izreći riječi kojima se ovo može opisati što smo mi svi jučer u dvorani ovdje doživjeli kakvo zajedništvo i kakva Božja ljubav se razlila po našim srcima", kazao je Hržica
Kultura / Vjera | 20. 12. 2021. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga "Korektiv" organizirala je prvi veliki koncert popularne duhovne glazbe "U mom srcu Vatra" Alana Hržice, Vanesse Mioč i pratećeg benda 19. prosinca u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. 

Alan Hržica je istaknuo da se okupilo oko 4.000 ljudi.

“Cijela Hercegovina dolazila je sa svih strana, bilo je predivno i veličanstveno. Jedan takav osjećaj i atmosfera pred Božić je nešto neopisivo. Teško je izreći riječi kojima se ovo može opisati što smo mi svi jučer u dvorani ovdje doživjeli kakvo zajedništvo i kakva Božja ljubav se razlila po našim srcima. Presretan sam ovdje. Sabirem još uvijek ono što se dogodilo. Svima nam je potrebno u ovim vremenima toga zajedništva i ovdje je bilo neopisivo lijepo”, rekao je Alan Hržica za Hrvatsku katoličku mrežu.

Podsjećamo da su na večeri slavljenja nastupili Alan Hržica i gosti: Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak. Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi "Mlado sunce" koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima.

Koncert je počeo uz zvuke violine Maje Nakić i čitanje citata iz Biblije (Ivan, 1-5), a zatim je na pozornicu izašao splitski zbor Mihovil. Nakon njih širokobriješkoj publici anđeoskim glasovima zapjevale su sestre Ramljak iz Međugorja.

Publiku je oduševio nastupfra Marina Karačić koji je vrlo emotivno zapjevao pred punom dvoranom u svom rodnom gradu. Nakon što su gosti koncerta izveli po dvije pjesme, voditelj Marko Topić je pročitao prekrasan tekst, a zatim najavio glavnu zvijezdu večeri, hrvatskog pjevača Alana Hržicu, a s njim je nastupala i Vanessa Mioč.

Kopirati
Drag cursor here to close