Više od 150 biciklista

Održano 15. biciklističko hodočašće u čast svetog Ante

Organizatori su posebno istaknuli radost zbog velikog broja mladih, kao i roditelja sa djecom koji su ove godine sudjelovali na biciklijadi
Kultura / Vjera | 12. 06. 2023. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji biciklističkih klubova Ljubuški i Brotnjo, te Društva pedagoga TZK Ljubuški na relaciji Mostar-Čitluk-Međugorje-Humac održana je tradicionalna biciklijada na kojoj je sudjelovalo više od 150 biciklista sa područja Hercegovine i Dalmacije.
 
Pored biciklista koji su vozili navedenom rutom na Humcu su se na svetoj misi u 11:00h organizirano okupili i biciklisti iz Čapljini, Gruda, Posušja, Imotskog, Metkovića, Ploča i Širokog Brijega. Nakon blagoslova biciklista uslijedilo je zajednjčko druženje u restoranu Mandića Jaz na Čeveljušu.
 
Organizatori su posebno istaknuli radost zbog velikog broja mladih, kao i roditelja sa djecom koji su ove godine sudjelovali na biciklijadi koja ni u jednom svog segmentu nije bila natjecateljskog karaktera.
 
Također nas raduje veliki broj biciklističkih klubova koji su sudjelovali na ovoj biciklijadi, te potičemo i ostale da nam se priključe već iduće godine.
 
Za kraj se želimo zahvaliti MUP Čitluk i Ljubuški na pratnji i osiguravanju biciklijade kao i sponzorima koji su omogućili prigodno druženje, poručili su iz organizacijskog odbora biciklijade.
Kopirati
Drag cursor here to close