Čestitka

Komšić: Uskrs nam daje nadu i za bolje sutra

''Uskrs simbolizira nadu i ponovno rođenje, što svima nama daje nadu i za bolje sutra. Kristovo uskrsnuće je uskrsnuće onog najboljeg u ljudima, vječna pobjeda života nad smrću i dobra nad zlom'', poručio je Komšić.
Kultura / Vjera | 08. 04. 2023. u 17:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je povodom katoličkog praznika Uskrsa čestitku nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom i apostolskom upravitelju Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomi Vukšiću, kao i svim građanima katoličke vjere u Bosni i Hercegovini.

''U povodu velikog katoličkog blagdana Uskrsa, Vama, svim biskupima, svećenicima i vjernicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujem iskrene čestitke. Uskrs simbolizira nadu i ponovno rođenje, što svima nama daje nadu i za bolje sutra. Kristovo uskrsnuće je uskrsnuće onog najboljeg u ljudima, vječna pobjeda života nad smrću i dobra nad zlom. Želim vam da dane Uskrsa provedete sa obitelji i prijateljima u miru i blagostanju, u dobrom zdravlju, ispunjeni duhovnom simbolikom uskrsnuća, uz poruku mira, međusobnog razumijevanja i vjere u budućnost'' - navodi Komšić u uskrsnoj poruci.

Kopirati
Drag cursor here to close