''Bogu ništa nije nemoguće''

Biskup Palić predvodio polnoćku u Mostaru: Božić otklanja tamu

''Dijete u jaslama je znak nama da Bogu ništa nije nemoguće. Od božićnih jaslica nitko nije otišao razočaran. Kristove jaslice nikada ne razočaraju'', istaknuo je biskup.
Kultura / Vjera | 25. 12. 2022. u 07:00 Agencije/Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Misu polnoćku u mostarskoj katedrali predvodio je biskup mostarsko-duvanjski Petar Palić i u propovijedi rekao kako Božić otklanja tamu ratova poput onoga u Ukrajini i daje novu perspektivu življenja.

''Živimo u svijetu duboke tame'', upozorio je u prvostolnici Marije Majke Crkve biskup Palić dodajući kako je jedino mali Božić može promijeniti. Upozorio je kako se širom svijeta događaju ratovi navodeći kako je jedan od njih i onaj u Ukrajini, prenosi Hina.

Foto: Bljesak.info / Polnoćka u Mostaru

''Ne znamo što nam je činiti. Očajnički želimo čuti dobre vijesti'', istaknuo je mostarsko-duvanjski biskup dodajući kako su nasuprot tome božićne 'jaslice tame ispunjene svjetlom života'.

''Dijete u jaslama je znak nama da Bogu ništa nije nemoguće. Od božićnih jaslica nitko nije otišao razočaran. Kristove jaslice nikada ne razočaraju'', istaknuo je.

Foto: Bljesak.info / Polnoćka u Mostaru

Mise polnoćke služene su i drugim crkvama u Mostaru, među kojima je i crkva Petra i Pavla u kojoj pastoriziraju hercegovački franjevci

Kopirati
Drag cursor here to close