VIDEO

Sva čarolija BiH na jednom mjestu: U Mostar stiže izložba koju ne smijete propustiti!

"Nastojali smo snimiti sve poznate, ali i one manje poznate i manje pristupačne prirodne ljepote, kako bismo ljudima približili bogatstvo koje ova zemlja ima", istaknuo je Ruvić.
Kultura / Umjetnost | 24. 06. 2023. u 15:05 J. Pervan |Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ideja za izložbu "Nju je lako voljeti" je nastala kada smo razmišljali kako ljudima, koji možda nisu u prilici pratiti naš rad na društvenim mrežama, ili koji ne uspiju u jednom trenutku pregledati sva naša videa koja objavljujemo, prezentirati sve prirodne ljepote i kulturne znamenitosti u isto vrijeme i na jednom mjestu, a da opet bude nešto inovativno i drugačije", kazao je za Bljesak.info Dado Ruvić.

Zakažite nedjelju 

Naime, najavio je on video izložbu "Nju je lako voljeti" koja će se pred Mostarcima naći u nedjelju 25. lipnja od 21:00 sati u Ulici Braće Fejića u sklopu manifestacije Mostarsko ljeto. 

Riječ je o izložbi koja na najbolji način predstavlja Bosnu i Hercegovinu, odnosno njezine ljepote.

Zajedno sa ekipom Dron.ba, dugogodišnji fotoreporter Reutersa, je tijekom sedam godina snimio preko 500 lokacija u BiH te poklonio izložbu njezinim građanima. 

"Posjetitelji će biti u prilici na 11 televizora pregledati preko 500 lokacija prirodnih ljepota i kulturno povijesnih znamenitosti, snimljenih širom Bosne i Hercegovine. Nastojali smo snimiti sve poznate, ali i one manje poznate i manje pristupačne prirodne ljepote, kako bismo ljudima približili bogatstvo koje ova zemlja ima", istaknuo je Ruvić.

Kako je pojasnio, snimali su sve lokacije u sva četiri godišnja doba.

Ogromno bogatstvo 

"Kada smo bili sigurni da imamo snimljenu pa gotovo čitavu zemlju, odlučili smo da je vrijeme da pokažemo ljudima", pojasnio je za Bljesak.info Ruvić.

Na upit otkud motivacija za jedan ovakav osebujan, ali i zahtjevan projekt Ruvić bez puno zadrške odgovara:

"Motivaciju smo najlakše pronašli. Motivira nas naša publika koja svaki tjedan iščekuje novi video, jednu novu prirodnu ljepotu, jedno novo mjesto za posjetiti ili da se gledajući naš video prisjeti svog rodnog mjesta. Tako je i nastao naziv 'Nju je lako voljeti' jer obilaskom ove zemlje shvatili smo da nam je pruženo ogromno bogatstvo kojeg je vrlo jednostavno voljeti, a naše je i na to trebamo biti izuzetno ponosni".

Rijetki su oni koji barem nekada nisu pogledali neki video produkcije Dron.ba, a izložba koja stiže u Mostar prava je poslastica za sve ljubitelje prirode, ali i vrhunske video produkcije.

Kopirati
Drag cursor here to close