Art and Wine

Kreativna sinergija umjetnosti i enologije u Mostaru

Pod pokroviteljstvom Rubis vina, radionica je pružila studentima priliku da iskažu svoje kreativne vizije i perspektive kroz umjetnost slikanja.
Kultura / Umjetnost | 22. 11. 2023. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski centar Mostar oduševljen je uspjehom "Art and Wine" kreativne radionice koja se održala u studentskoj menzi. Događaj je organiziran s ciljem poticanja kreativnosti među studentima te promicanja umjetnosti kroz vlastitu perspektivu na Studentski centar Mostar.

Pod pokroviteljstvom Rubis vina, radionica je pružila studentima priliku da iskažu svoje kreativne vizije i perspektive kroz umjetnost slikanja, istražujući raznolike teme i motive povezane s njihovim studentskim iskustvom. S udahnutom inspiracijom i šalicom odabrane Rubis kolekcije vina, studenti su oživjeli svoje zamisli na platnima, stvarajući jedinstvene umjetničke radove.

Foto: PR / Art and Wine radionica

Zabava, smijeh i kreativnost bili su neizostavni dijelovi ove radionice. Studenti su ne samo uživali u procesu stvaranja umjetničkih djela već su također s oduševljenjem usvojili priliku da unesu komadić umjetnosti u svoje studentske sobe. Radovi stvoreni tijekom ove radionice postali su ukras njihovih prostora, podsjećajući ih na nezaboravno iskustvo stvaranja i zajedništva.

Foto: PR / Art and Wine radionica

Anita Glibić, ravnateljica Studentskog centra Mostar, izjavila je: "Ovakve inicijative su ključne za poticanje kreativnosti i međusobne povezanosti među studentima. Radionica je bila izvanredna prilika za izražavanje umjetničkih talenata studenata i oslikavanje njihovog pogleda na naš Studentski centar Mostar".

Jedna od sudionica, Lucija Mikić, studentica, izrazila je svoje zadovoljstvo, rekavši: "Ovo iskustvo je bilo opuštajuće i inspirativno, baš što nam treba u ovim kišnim danima. Slikanje s temom Studentskog centra Mostar potaknulo je maštu svakog od nas, a rezultatima smo i više nego zadovoljni. Radujem se što ću moći ukrasiti svoju sobu vlastitim stvaralaštvom".

Foto: PR / Art and Wine radionica

Studentski centar Mostar izražava zahvalnost Rubis vinariji na podršci ovakvih događaja te se veseli nastavku ovakvih kreativnih inicijativa koje doprinose boljem studentskom iskustvu.

Kopirati
Drag cursor here to close