15. listopada

Mostar: 'Wine & Art' u Zrinjevcu

Udruga Herzegowine će, naime, za ovu prigodu u parku posjetiteljima prezentirati vina poznatih hercegovačkih vinarija kao što su:''Nuić'', ''Domano'', ''Brkić'', ''Begić'', ''Dodig'', ''Mata'' itd.,
Lifestyle / Flash | 13. 10. 2023. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar, Udruga Herzegowine i The Hub of Fine Arts organiziraju radionicu ''Wine & Art'', koja će se održati u nedjelju, 15. listopada u 16 sati u parku Zrinjevac u Mostaru.

Udruga Herzegowine će, naime, za ovu prigodu u parku posjetiteljima prezentirati vina poznatih hercegovačkih vinarija kao što su:''Nuić'', ''Domano'', ''Brkić'', ''Begić'', ''Dodig'', ''Mata'' itd., a prolaznici, posjetitelji i sudionici će moći kupiti čašu te u njoj konzumirati sva ponuđena vina.

Cijena čaše s uključenom konzumacijom svih vina iznosi 30 KM, cijena ulaznice za sudjelovanje na likovnoj radionici, koja ne uključuje konzumaciju vina iznosi 30 KM dok cijena ulaznice za sudjelovanje na likovnoj radionici, koja uključuje konzumaciju vina iznosi 55 KM, priopćili su organizatori.

Istodobno, umjetničkih galerija The Hub of Fine Arts uz to će prolaznicima, sugrađanima i gostima ponuditi mogućnost slikanja, točnije osobnog reinterpretiranja umjetničkih djela koja su dio bogate MTA kolekcije, a sudjelovanje na ovoj likovnoj radionici pod otvorenim nebom prilagođeno je svim uzrastima, jednako početnicima i profesionalcima. Pritom će svi sudionici imati pomoć akademskih slikara. Također, svatko će sebi izabrati slikarsku tehniku i motiv koji nipošto ne mora biti povezan s ponuđenim primjercima.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na likovnoj radionici mogu najaviti putem e-mail adrese: [email protected], kao i na brojeve telefona +387 63 802 022 i +387 36 841 841.

Kopirati
Drag cursor here to close