Treći mjesec zaredom

'PTSP spomenar' najtraženija knjiga

Unatoč tome što ime knjige, ali i efektno dizajnersko rješenje (u vidu rupe od metka) kroz doslovce cijelu knjigu sugeriraju da će čitatelj naići na ratnu tematiku, ta pretpostavka baš i nije sasvim na mjestu.
Kultura / Knjige | 03. 06. 2019. u 12:16 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / 'PTSP spomenar' najtraženija knjiga

Knjiga 'PTSP spomenar', bosanskohercegovačkog novinara Dragana Bursaća, izazvala je izuzetan interes javnosti na najvećoj bh. online knjižari Knjiga.ba. 

''Pisana prepoznatljivim, rekli bismo bursaćevskim stilom, s pregršt emocija, hrabro i beskompromisno, istovremeno s nevjerojatnom lakoćom. Unatoč tome što ime knjige, ali i efektno dizajnersko rješenje (u vidu rupe od metka) kroz doslovce cijelu knjigu sugeriraju da će čitatelj naići na ratnu tematiku, ta pretpostavka baš i nije sasvim na mjestu'', navodi online knjižara Knjiga.ba. 

Na listi najčitanijih naslova u svibnju su, uz 'PTSP Spomenar', i 'Sve dok ne svane', 'Bosanski muslimani u Drugom svjetskom ratu', 'Bogati otac, siromašni otac', 'Budni u pet (i vaš je čitav svet)', 'Sa svakim dahom', 'Ljetopis o Kralju Tvrtku - roman kronika', 'Mindfuck - Zašto sabotiramo sami sebe i šta možemo da uradimo protiv toga'. 'Misli i obogati se - Originalna verzija, poboljšana i revidirana' te 'Sarajevski John Doe'. 

Kako se navodi, već treći mjesec zaredom knjiga 'PTSP spomenar' Dragana Bursaća najtraženija je u online knjižari Knjiga.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close