Putnik u vremenu

Promocija knjige Ivana Vrljića u Sarajevu

Kultura / Knjige | 17. 04. 2017. u 09:58 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 21. travnja, na svoj 28. rođendan, mostarski pjesnik i profesor filozofije Ivan Vrljić imat će predstavljanje prvijenca, knjige poezije ''Putnik u vremenu'' u Sarajevu u organizaciji Planet poezije.

Promocija će se održati u umjetničkoj galeriji The Bar s početkom u 20.00 sati. Zbirka je objavljena u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne, urednica knjige je književnica Anita Martinac, a ocjenjivači glumica Tina Laco i književnik Veselin Gatalo. Ilustracije u knjizi potpisuje Julijana Raič, a fotografiju naslovnice fotograf Željko Miličević.

O samoj knjizi i karakteru pisanja soneta govorit će novinarka Vesna Hlavaček. Moderator programa bit će sarajevski pisac Dino Porović. U glazbenom dijelu programa nastupit će profesor Enes Ibričević na gitari.

Ivan Vrljić rođen je 1989. u Mostaru. Pri Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Mostaru diplomirao je povijest umjetnosti i filozofiju. Poezijom se bavi od svoje jedanaeste godine, pjesme su mu već objavljivane u književnim časopisima, a zamijećen je i na različnim književnim događajima, ne samo u BiH. Također piše i aforizme, a kolumnist je na više portala. Živi i stvara u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close