Ljeto u knjižnici

Mostar čita - Budi in, budi u knjižnici

U tijeku je niz zanimljivih akcija i aktivnosti, kao što su Izbor za ljetnog najčitatelja, akcija ''Knjige na sunce'' te ciklus ljetnih edukativno-kreativnih radionica.
Kultura / Knjige | 13. 07. 2022. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru dugogodišnjeg projekta "Mostar čita", Narodna knjižnica HNŽ Mostar i ove godine tijekom ljetnih mjeseci donosi raznovrsna događanja za svoje korisnike pod nazivom ''Ljeto u knjižnici''. U tijeku je niz zanimljivih akcija i aktivnosti, kao što su Izbor za ljetnog najčitatelja, akcija ''Knjige na sunce'' te ciklus ljetnih edukativno-kreativnih radionica za sve dobne skupine djece i mladih.

Foto: PR / Mostar čita - Budi in, budi u knjižnici

''U ciklusu ljetnih, edukativno-kreativnih radionica družit ćemo se na pričaonicama i radionicama na temu književnosti, povijesti, informatike i sl., a jedini uvjet za sudjelovanje biti članom naše Knjižnice. Sve aktivnosti osmišljavamo i provodimo s ciljem popularizacije knjige i čitanja te stjecanja navike dolaska u Knjižnicu, posebno među mlađim dobnim kategorijama'', poručuju organizatori.

Posebice treba napomenuti, da je znanstveno dokazano, da samo 15 minuta glasnog čitanja dnevno pomaže djetetovu cjelokupnom razvoju.

Foto: PR / Mostar čita - Budi in, budi u knjižnici

Ljeto je godišnje doba rezervirano za odmore, vrijeme je kada većina naših čitatelja raznih uzrasta i zanimanja poseže za knjigom po svom osobnom izboru koja će im poslužiti i kao predah, stoga smo razveselili naše korisnike novim, popularnim beletrističkim i publicističkim naslovima na našim policama te ljetnim preporukama koji će biti korisna razonoda i inspiracija u vrućim ljetnim danima.

Sve vas pozivamo da ovog ljeta uronite u dobru knjigu.

Kopirati
Drag cursor here to close