Knjiga.ba

Knjiga.ba: Nove knjige za najmlađe

"Doživljaji miša Šiša - slikovnica s posterima" Ivice Vanje Rorića donosi jednu priču, devet epizoda i devet crteža (postera u boji)
Kultura / Knjige | 15. 01. 2018. u 10:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Doživljaji miša Šiša - slikovnica s posterima

I u ovoj 2018. godini ekipa najveće online knjižare u BiH, na adresi Knjiga.ba, potrudila se da svaki tjedan osigura nove zanimljive naslove za ljubitelje pisane riječi, a ovaj put u fokusu su imali najmlađe čitatelje.

"Mravko Travko" Mersihe Moćević zanimljiva je ilustrirana slikovnica za najmlađe koja zajedno sa glazbenim albumom Latifa Moćevića – Mravko Travko čini jednu cjelinu (album se naručuje posebno).
 
"Klasične bajke - Naučimo engleski" + CD Hajdara Plakala neobična je knjiga za učenje engleskog jezika za najmlađe početnike i one koji već posjeduju osnovno znanje engleskog jezika. Objedinjuje dvije strane odrastanja - zabavu i učenje te je korisno štivo u kojem jednako mogu uživati i djeca i odrasli.  Istovremeno na CD-u se mogu slušati bajke na bosanskom i engleskom jeziku.

Riječ je o klasičnim bajkama - "Snježana i 7 patuljaka", "Crvenkapica", "Pepeljuga", "Ružno pače", "Pinokio", "Ivica i Marica", "Trnoružica" i "Mačak u čizmama".
 
"Doživljaji miša Šiša - slikovnica s posterima" Ivice Vanje Rorića donosi jednu priču, devet epizoda i devet crteža (postera u boji), priopćeno je iz online knjižare Knjiga.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close