Narodna knjižnica

Da Mostar čita potvrdio još jedan kreativni i književni susret

Održana promocija knjige i književnosti kroz radionicu koju su organizirali djelatnici Međunarodne osnovne škole Mostar pod nazivom “Dobrota u nama i oko nas” a koju je realizirala nastavnica bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti, Amina Balić.
Kultura / Knjige | 27. 10. 2023. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da "Mostar čita" i da knjige povezuju ljude, Narodna knjižnica HNŽ Mostar potvrdila je još jednom u nizu kreativnih i književnih susreta, ovom prigodom u suradnji s Međunarodnom osnovnom školom Mostar i Osnovnom školom CIM Mostar.

Foto: PR / Kreativno i književni susret u Narodnoj knjižnici HNŽ

Mjesec listopad, iskoristili su za promociju knjige i književnosti kroz radionicu koju su organizirali djelatnici Međunarodne osnovne škole Mostar pod nazivom “Dobrota u nama i oko nas” a koju je realizirala nastavnica bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti, Amina Balić.

U interakciji s učenicima 5. razreda Osnovne škole CIM Mostar te učenicima 4. razreda Međunarodne osnovne škole Mostar, pročitavši bajku “Sretni kraljević” te kroz različite, maštovite aktivnosti, učenici su upoznali da su humanost, darežljivost i prijateljstvo temeljne ljudske vrijednosti. Na trenutak su zamislili, da su i sami prinčevi i princeze i pokušali pronaći u mislima nekoga kome je potrebna pomoć. Govorili su i o tome, kome i kako pomoći, te o osjećaju koji u nama budi takav čin. Složili smo se da svi trebamo dijeliti ljubav, dobrotu, toplinu… i uvijek biti istinski prijatelj.

Foto: PR / Kreativno i književni susret u Narodnoj knjižnici HNŽ

''U mjesecu listopadu koji je u duhu knjige, povezali smo se i nastavili uspješnu i prijateljsku suradnju i zajednički promovirali knjigu i čitanje'', kazali su iz Narodne knjižnice HNŽ Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close