Što je istina?

Hrvatski admiral u Mostaru predstavio svoju knjigu

Promotor je bio fra Andrija Nikić, dok je moderator bila Anita Martinac. U glazbenom dijelu nastupila je klapa Dobrkovići.
Kultura / Knjige | 07. 02. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko kulturno društvo 'Napredak' Mostar i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti organizirali su promociju knjige 'Admiralovi zapisi 2 - što je istina' autora Davora Domazeta Loše.

Promotor je bio fra Andrija Nikić, dok je moderator bila Anita Martinac. U glazbenom dijelu nastupila je klapa Dobrkovići.

"Naš Davor Domazet je rođen 1948. godine. Nakon završenih škola, uključio se u obrambeni rat gdje je postao admiral. O svojim bitkama i drugim uspomenama, Domazet nam piše u ovoj knjizi. Napisao je sedam knjiga o domovinskom ratu, a tekstovi govore o onome što je radio i doživio u tom periodu.

Kada se isčita ova knjiga, reklo bi se da su to njegovi doživljaji. Međutim, nisu. To je njegov pogled na stanje nakon obrambenog rata, odnosno što se događa u Hrvatskoj. Davor Domazet nije bio, niti jeste nitko i ništa. On će biti zauvijek biti za dvije glave veći od svih onih koji su se prema njemu, kao da ga nikada nije bilo, ponašali i ponašaju", rekao je Nikić.

Inače, Davor Domazet Lošo je pisac i političar, te vojni strateg i admiral u mirovini. Odlikovan je mnogim priznanjima, a do sada je napisao i objavio nekoliko djela, među kojima je 'Gospodari kaosa', 'Hrvatski Domovinski rat', te 'Admiralovi zapisi ili o pobjedi i ljubavi'.

Kopirati
Drag cursor here to close