Pozorište lutaka Mostar

Uz muziku, pokret i ples pričat će se o nježnosti

Predstava „O nježnosti“, koju je osmislila i režirala poznata svjetska lutkarka Ines Pašić, izvest će se u nedjelju, 6. lipnja.
Kultura / Kazalište | 04. 06. 2021. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju, 6. lipnja, s početkom u 11 sati, Pozorište lutaka u Mostaru izvest će predstavu „O nježnosti“, koju je osmislila i režirala poznata svjetska lutkarka Ines Pašić, koja trenutno živi u Peruu, a sa svojim autorskim predstavama čest je gost najznačajnijih festivala i scena širom svijeta.

Ova predstava već je nagrađivana na međunarodnim lutkarskim festivalima, a u njoj igraju Igor Vidačković, koji je asistent režije, te mladi glumci Pozorišta lutaka Nina Popović i Ali Kamer Aksoy. Predstava „O nježnosti“ neverbalnim sredstvima, uz muziku, pokret i ples, govori o svijetu, životu, ljubavi, odrastanju, strahovima, sreći, odlascima i povratcima, o traženju i nalaženjima. Namijenjena je kako najmlađoj publici, tako i odraslijim zaljubljenicima u lutkarsku umjetnost.

Provedene su sve epidemiološke mjere. Broj mjesta u sali je ograničen.

Karte po cijeni od 5,- KM mogu se kupiti prije početka predstave na blagajni Pozorišta lutaka, a moguće ih je rezervirati na telefon 036 552 625 ili na web stranici www.plm.ba

Kopirati
Drag cursor here to close